Devojčica razgovarala sa duhom dok je bila s mamom na groblju!

Amerikanka Keyona Walker je sa ćerkom Lajonom posetila grob svoje sestre. Dok su bili na grobilju Kejona se šokirala onim što je njena mala kćerka uradila, ona je mahala i razovarala sa "duhom"!

Zanimljivosti 22.02.2020 | 17:26
Devojčica razgovarala sa duhom dok je bila s mamom na groblju!

Niko ne zna šta se događa sa nama  nakon što umremo i sito tako niko ne 100 %  da kaže da li duhovi postoje ili ne. Neki ljudi veruju da duhovi preminulih osoba ostaju s nama na planeti i nakon što one umru i da samo najmlađi mogu da osete prisustvo duha.

Video snimak Kejone to jest,  ove majke definitivno potvrđuje tu teoriju!

Ovaj video snimak je videlo 5.5 miliona ljudi, mnogi korisnici komentarisali su kako devojčica zaista razgovara sa svojom tetkom, koja je preminula.

Keyona Walker je sa ćerkom Lajonom posetila grob svoje sestre. Dok su bile na groblju, majka je snimila ćerku kako razgovara sa nekim, iako sem njih dve niko nije bio prisutan.

Ova mala devojčica gleda u prazan prostor iznad groba i izgleda kao da ostvaruje direktan kontakt očima sa nekom osobom.

Majka u video snimku na početku videa pita Lajonu kome maše, ali joj ona nije odgovorila.
Zatim u jednom trenutku devojčica se penje na grob počinje da maše i govori : "Pa-pa Džini pa pa. Vidimo se! pa-pa"

Lajona se tada naginje i ljubi vazduh, kao da je odrasla osoba preko puta nje i uzvraća joj. Da bi na kraju rekla dok silazi s groba :"Vidi je vidi je!"

Kejona je postavila video svoje ćerke na Fejsbuku sa natpisom: "Išla sam da posetim sestrin grob. I ovo se dogodilo. Lajona je pričala sa "Velikom mamom" i nagnula se da je poljubi. Ne mogu da verujem. Počivaj u miru".

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar