БЕСПЛАТНО НА ДЕРБИ: Звезда части за меч против Партизана

Као што је Црвена звезда најавила приликом продаје пакета карата за утакмице Лиге шампиона, сви власници сезонских карата за ову годину имају право да преузму додатну бесплатну карту за вјечити дерби који ће бити одигран у недељу 1. марта 2020. године на стадиону “Рајко Митић”.

Фудбал 22.02.2020 | 14:41
БЕСПЛАТНО НА ДЕРБИ:  Звезда части за меч против Партизана

Благајне ће овим поводом бити отворене након завршетка утакмице црвено-бијелих са Војводином у суботу 22. фебруара 2020. све до 22 часа (утакмица је заказана за 18 часова) као и у недјељу, понедељак и уторак од 10 до 18 часова.

Сваки власник сезонске карте ФК Црвена звезда може преузети једну додатну бесплатну карту за трибину и сектор за који има купљену сезонску карту. Такође, могуће је извршити замјену и умјесто те, узети карту за трибину са истом или нижом цијеном.

Из “Љутице Богдана” напомињу да, као и за све утакмице Суперлиге Србије, сезонске карте важе и за овај меч.
Могућност преузимања додатних бесплатних карата не важи за власнике бесплатних и спонзорских сезонских карата. Са друге стране, породичне сезонске карте, укључујући носиоца и додатне карте за дјецу не третирају се као бесплатне и за сваку од њих могуће је преузети додатну бесплатну карту.

Преузимање ових карата на благајни стадиона могуће је уз сезонску карту за текућу сезону. Могуће је преузети карту и за другу особу уз показивање сезонске карте и копије личног документа власника. Као копија се признају копија на папиру или слика личног документа на мобилном телефону.

Слободна продаја карата за вјечити дерби почеће у сриједу 26. фебруара 2020. о чему ће Црвена звезда благовремено детаљније обавестити јавност.

(Српскаинфо) 

(Фото: А. Димитријевић/РАС Србија) 

Коментари / 0

Оставите коментар