BESPLATNO NA DERBI: Zvezda časti za meč protiv Partizana

Kao što je Crvena zvezda najavila prilikom prodaje paketa karata za utakmice Lige šampiona, svi vlasnici sezonskih karata za ovu godinu imaju pravo da preuzmu dodatnu besplatnu kartu za vječiti derbi koji će biti odigran u nedelju 1. marta 2020. godine na stadionu “Rajko Mitić”.

Fudbal 22.02.2020 | 14:41
BESPLATNO NA DERBI:  Zvezda časti za meč protiv Partizana

Blagajne će ovim povodom biti otvorene nakon završetka utakmice crveno-bijelih sa Vojvodinom u subotu 22. februara 2020. sve do 22 časa (utakmica je zakazana za 18 časova) kao i u nedjelju, ponedeljak i utorak od 10 do 18 časova.

Svaki vlasnik sezonske karte FK Crvena zvezda može preuzeti jednu dodatnu besplatnu kartu za tribinu i sektor za koji ima kupljenu sezonsku kartu. Takođe, moguće je izvršiti zamjenu i umjesto te, uzeti kartu za tribinu sa istom ili nižom cijenom.

Iz “Ljutice Bogdana” napominju da, kao i za sve utakmice Superlige Srbije, sezonske karte važe i za ovaj meč.
Mogućnost preuzimanja dodatnih besplatnih karata ne važi za vlasnike besplatnih i sponzorskih sezonskih karata. Sa druge strane, porodične sezonske karte, uključujući nosioca i dodatne karte za djecu ne tretiraju se kao besplatne i za svaku od njih moguće je preuzeti dodatnu besplatnu kartu.

Preuzimanje ovih karata na blagajni stadiona moguće je uz sezonsku kartu za tekuću sezonu. Moguće je preuzeti kartu i za drugu osobu uz pokazivanje sezonske karte i kopije ličnog dokumenta vlasnika. Kao kopija se priznaju kopija na papiru ili slika ličnog dokumenta na mobilnom telefonu.

Slobodna prodaja karata za vječiti derbi počeće u srijedu 26. februara 2020. o čemu će Crvena zvezda blagovremeno detaljnije obavestiti javnost.

(Srpskainfo) 

(Foto: A. Dimitrijević/RAS Srbija) 

Komentari / 0

Ostavite komentar