Славни Џокер спасао краву и теле из кланице у Калифорнији!

Оскаровац Хоакин Финикс није дуго чекао након говора који је одржао на додели Оскара о проблему крава и њиховим бебама и отишао је у једну кланицу у Калифорнији.

Забава 21.02.2020 | 18:32
Славни Џокер спасао краву и теле из кланице у Калифорнији!

Звезда филма "Џокер" је посетио једну кланицу у Лос Анђелесу само један дан након што је освојио Оскара за најбољег глумца и том приликом је причао са власником кланице Ентонијем Ди Маријом, а онда је урадио нешто невиђено што је за сваку похвалу.

Глумац је помогао да се крава и њено теле спасу од сигурне смрти.

Хоакин је виђен како носи теле од места где се родило до приколице где му се налазила мама. Ове животиње ће сада срећно живети и расти на Фарми у северном делу Лос Анђелеса. А сада имају и имена.

Финикс је крави дао име "Слобода", а телету име "Индиго".

"Никада нисам мислио да ћу пронаћи пријатеља у кланици, али након што сам упознао Ентонија схватио сам да имамо много више заједничког, него разлика. Без његовог геста, Слобода и њено теле Индиго дочекали би страшну смрт", рекао је Финикс тог дана.

Додао је да ће он и други активисти који помажу животињама наставити да се боре за слободу свих животиња које пате у овим страшним системима, али је срећан и због ове победе.

Извор: Курир.рс Фото: Принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар