Slavni Džoker spasao kravu i tele iz klanice u Kaliforniji!

Oskarovac Hoakin Finiks nije dugo čekao nakon govora koji je održao na dodeli Oskara o problemu krava i njihovim bebama i otišao je u jednu klanicu u Kaliforniji.

Zabava 21.02.2020 | 18:32
Slavni Džoker spasao kravu i tele iz klanice u Kaliforniji!

Zvezda filma "Džoker" je posetio jednu klanicu u Los Anđelesu samo jedan dan nakon što je osvojio Oskara za najboljeg glumca i tom prilikom je pričao sa vlasnikom klanice Entonijem Di Marijom, a onda je uradio nešto neviđeno što je za svaku pohvalu.

Glumac je pomogao da se krava i njeno tele spasu od sigurne smrti.

Hoakin je viđen kako nosi tele od mesta gde se rodilo do prikolice gde mu se nalazila mama. Ove životinje će sada srećno živeti i rasti na Farmi u severnom delu Los Anđelesa. A sada imaju i imena.

Finiks je kravi dao ime "Sloboda", a teletu ime "Indigo".

"Nikada nisam mislio da ću pronaći prijatelja u klanici, ali nakon što sam upoznao Entonija shvatio sam da imamo mnogo više zajedničkog, nego razlika. Bez njegovog gesta, Sloboda i njeno tele Indigo dočekali bi strašnu smrt", rekao je Finiks tog dana.

Dodao je da će on i drugi aktivisti koji pomažu životinjama nastaviti da se bore za slobodu svih životinja koje pate u ovim strašnim sistemima, ali je srećan i zbog ove pobede.

Izvor: Kurir.rs Foto: Printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar