Прва исповест Шабанове удовице: Та последња слика ми је залеђена у сећању...

Гордана Шаулић (62) дала је прву исповест након погибије супруга Шабана Шаулића, 17. фебруара 2019. године, након наступа у Немачкој.

Забава 21.02.2020 | 16:39
Прва исповест Шабанове удовице: Та последња слика ми је залеђена у сећању...

Она је описала како живи без човека са којим је провела 40 година, а присетила се и дана када је последњих пут видела мужа.

- Устала сам пре њега, пробудила га, он је сишао у дневну собу, доручковао је и попио кафу и читао новине, то су били његови ритуали. Ја сам за то време још једном проверавала да ли је све спаковао, припремила му шта ће тог дана да обуче, подсетила сам га да понесе лекове и цигарете. Седели смо и разговарали о плановима за наредни период. Све је било као много пута раније. Пољубили смо се, испратила сам га и последња слика коју имам залеђену у сећању је како ставља качкет и излази на капију куће. - почела је Гордана за Хелло.

Како каже, Шабан јој недостаје сваког момента.

- Не постоји тренутак у коме ми не недостаје. Ја сам се, иначе, током ових годину дана потпуно повукла, нигде не идем, тако да се нису ни десили неки велики догађаји које бих посебно имала жељу да поделим са њим. Како ћу се осећати што није поред мене у данима који предстоје, када ми живот буде доносио и неке, надам се, лепе ствари, још не могу да замислим - рекла је Гоца.

Она и Шабан нису дочекали да прославе 45. годишњицу брака, а супруга покојног певаче открила је о њему мање познату ствар.

Оно што мало људи зна је то да је Шабан био веома пажљив, не само као супруг већ и као отац, син, пријатељ, сарадник... Увек се трудио да поклонима обрадује блиске људе, чак му ни повод није требао. Зато је, онако тих и миран какав је био, са стране увек посматрао шта ко воли, у шта гледа, о чему прича, и на основу тога закључивао шта жели. Претпостављам да би ме, да је ту, ових дана помно пратио, док не би схватио шта ми треба и сигурно би ми то поклонио. Сада, једино поклон који ми од њега треба је онај који ми нико не може дати - поручује Гордана  и каже да је "одлучила да верује да Шабан није отишао".

Гоца каже да је  Шабан имао још много планова.

- Било је много планова. Он је већ концертом у Арени почео турнеју Још ову ноћ, која је требало да се настави наступима у великим дворанама у региону, али и у Америци и Аустралији. Спремао је и нове песме, радовао се уласку у студио... Али, све то сада остају само жеље које се никада неће остварити.

Извор: Телеграф/Хелло.рс Фото: Никола Томић/Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар