Јелена Розга признала: Желим да се остварим као мајка!

Певачица Јелена Розга открива да је са годинама ојачала, па су ситуације у којима је сломљена ретке и наглашава да јој је велика жеља да се оствари као мајка.

Забава 20.02.2020 | 22:22
Јелена Розга признала: Желим да се остварим као мајка!

- Свакако желим да се остварим као мајка и надам се да ће будућност то и донети. Верујем у породицу, наравно, али врло поштујем изборе људи који знају бити соло играчи и определе се за такав стил - каже Јелена, а на питање да ли би пре била спремна да има дете и да га сама одгаја него да буде са оцем детета само због формалности, одговара:

- Никад ништа нисам учинила за свој живот из формалности јер мој живот живим само ја, а ја се трудим да ценим све добро што живот доноси и да будем срећна. Изашла бих из сваког односа који није функционалан.

Певачица каже да постоје ситуације које и њу сломе и оставе ожиљак. Но, из свега се дигне попут феникса, желећи да буде боља, храбрија, а музика је често та која јој залечи душу. Ни она није остала имуна на мушка повређивања, али је успела да пређе преко проблема уз осмех и позитиван дух.

- Као и сваку жену, ни више ни мање. Сви смо некада били и срећни и повређени и тужни, ја сам ипак само жена - нагласила је Јелена и додала да је компромис битан у вези са вољеном особом.

Извор: Република.рс Фото: сцреенсхоот

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МН

21.02.2020 18:26

Јелена је дивна особа.Било би ју заиста лепо видети у улози мајке.

ОДГОВОРИТЕ