Jelena Rozga priznala: Želim da se ostvarim kao majka!

Pevačica Jelena Rozga otkriva da je sa godinama ojačala, pa su situacije u kojima je slomljena retke i naglašava da joj je velika želja da se ostvari kao majka.

Zabava 20.02.2020 | 22:22
Jelena Rozga priznala: Želim da se ostvarim kao majka!

- Svakako želim da se ostvarim kao majka i nadam se da će budućnost to i doneti. Verujem u porodicu, naravno, ali vrlo poštujem izbore ljudi koji znaju biti solo igrači i opredele se za takav stil - kaže Jelena, a na pitanje da li bi pre bila spremna da ima dete i da ga sama odgaja nego da bude sa ocem deteta samo zbog formalnosti, odgovara:

- Nikad ništa nisam učinila za svoj život iz formalnosti jer moj život živim samo ja, a ja se trudim da cenim sve dobro što život donosi i da budem srećna. Izašla bih iz svakog odnosa koji nije funkcionalan.

Pevačica kaže da postoje situacije koje i nju slome i ostave ožiljak. No, iz svega se digne poput feniksa, želeći da bude bolja, hrabrija, a muzika je često ta koja joj zaleči dušu. Ni ona nije ostala imuna na muška povređivanja, ali je uspela da pređe preko problema uz osmeh i pozitivan duh.

- Kao i svaku ženu, ni više ni manje. Svi smo nekada bili i srećni i povređeni i tužni, ja sam ipak samo žena - naglasila je Jelena i dodala da je kompromis bitan u vezi sa voljenom osobom.

Izvor: Republika.rs Foto: screenshoot

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MN

21.02.2020 18:26

Jelena je divna osoba.Bilo bi ju zaista lepo videti u ulozi majke.

ODGOVORITE