Сценариста "Луд,збуњен,нормалан": Без Мустафе не би имало смисла!

Почело је емитовање нових епизода популарне хумористичне серије "Луд, збуњен, нормалан". Сценариста серије Феђа Исовић (54) је открио своје највеће адуте у новој сезони, али и решио дилему о којој се последњих месеци много говорило, а то је здравствено стање главног протагонисте глумца Мустафе Надаревића (76).

Забава 20.02.2020 | 16:23
Сценариста "Луд,збуњен,нормалан": Без Мустафе не би имало смисла!

Натписи да популарни Изет Фазлиновић болује од карцинома плућа појавили су се средином јануара ове године. То је вест која је шокирала, али и забринула, како његове колеге тако и пријатеље, али и фанове. Многи су се запитали да ли ће овај глумачки великан моћи да настави снимање серије "Луд, збуњен, нормалан".

Исовић је коначно решио дилему.

Мустафа Надаревић ће, наравно, наставити снимање, он је доброг здравља. Све је то мало пренадувано када је реч о његовом здравственом стању. На сву срећу, он је пун енергије, воље и жеље за радом, тако да настављамо с Мустафом, не би то ни имало смисла без њега- искрен је сценариста.

Не верује превише у инспирацију, па се на њу није ослањао ни у новим епизодама.

Верујем у рад, а заиста пуно радим. "Луд, збуњен, нормалан" се некако пише сам од себе. За све ове године карактери су се тако чврсто развили да се приче саме од себе развијају - говори Исовић.

Очекује да ће публика волети и нове епизоде ове хит серије. Њихов највећи адут су Мирај Грбић и Јасна Жалица који су се вратили у новим наставцима.

- Имамо епизоде које су стварно сјајне, можда међу најбољима. Нисам у драматуршком смислу ништа мењао, поново ће се све заснивати на заплету ситуације, тако да неће бити разочарења код публике. Јасна и Мирај су нам адут с којим идемо у ове две нове сезоне. Они су освежење, иако су стари чланови екипе, али их дуго није било. Свима нам је био ужитак радити с њима, али и гледати ове епизоде. Мислим да су стварно донели нови квалитет серије - казао је Исовић.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар