Scenarista "Lud,zbunjen,normalan": Bez Mustafe ne bi imalo smisla!

Počelo je emitovanje novih epizoda popularne humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan". Scenarista serije Feđa Isović (54) je otkrio svoje najveće adute u novoj sezoni, ali i rešio dilemu o kojoj se poslednjih meseci mnogo govorilo, a to je zdravstveno stanje glavnog protagoniste glumca Mustafe Nadarevića (76).

Zabava 20.02.2020 | 16:23
Scenarista "Lud,zbunjen,normalan": Bez Mustafe ne bi imalo smisla!

Natpisi da popularni Izet Fazlinović boluje od karcinoma pluća pojavili su se sredinom januara ove godine. To je vest koja je šokirala, ali i zabrinula, kako njegove kolege tako i prijatelje, ali i fanove. Mnogi su se zapitali da li će ovaj glumački velikan moći da nastavi snimanje serije "Lud, zbunjen, normalan".

Isović je konačno rešio dilemu.

Mustafa Nadarević će, naravno, nastaviti snimanje, on je dobrog zdravlja. Sve je to malo prenaduvano kada je reč o njegovom zdravstvenom stanju. Na svu sreću, on je pun energije, volje i želje za radom, tako da nastavljamo s Mustafom, ne bi to ni imalo smisla bez njega- iskren je scenarista.

Ne veruje previše u inspiraciju, pa se na nju nije oslanjao ni u novim epizodama.

Verujem u rad, a zaista puno radim. "Lud, zbunjen, normalan" se nekako piše sam od sebe. Za sve ove godine karakteri su se tako čvrsto razvili da se priče same od sebe razvijaju - govori Isović.

Očekuje da će publika voleti i nove epizode ove hit serije. Njihov najveći adut su Miraj Grbić i Jasna Žalica koji su se vratili u novim nastavcima.

- Imamo epizode koje su stvarno sjajne, možda među najboljima. Nisam u dramaturškom smislu ništa menjao, ponovo će se sve zasnivati na zapletu situacije, tako da neće biti razočarenja kod publike. Jasna i Miraj su nam adut s kojim idemo u ove dve nove sezone. Oni su osveženje, iako su stari članovi ekipe, ali ih dugo nije bilo. Svima nam je bio užitak raditi s njima, ali i gledati ove epizode. Mislim da su stvarno doneli novi kvalitet serije - kazao je Isović.

Izvor: Telegraf.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar