Несрећа: "Голфом" покосио бициклисту у Бијељини

У центру Бијељине, на раскрсници улица Карађорђева и Кнеза Милоша, код Аутобуске станице, јутрос се догодила саобраћајна несрећа у којој је повријеђен бициклиста.

Република Српска 20.02.2020 | 10:33
Несрећа: "Голфом" покосио бициклисту у Бијељини

Према изјавама очевидаца, на бициклисту је налетио аутомобил марке “голф 2”. Повријеђени бициклиста колима Хитне помоћи одмах је превезен у Медицински центар Бијељина.

Полиција обавља увиђај како би утврдила узрок који је довео до ове саобраћајне несреће.

Прије неколико дана у Улици Стефана Дечанског у Бијељини, у временском размаку од пола сата повријеђена су двојица бициклиста.

(Аваз)

(Фото: Љ.Љубојевић/Аваз) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Семберко

20.02.2020 09:57

Мићо Мићић је направио циркус од Бијељине. Уз масне провизије даје дозволе за градњу гдје год ко пожели. Зграде су изнијели до самих улица, без паркинга. Аутомобили су протјерали бициклисте са улица. Они ријетки који изађу бициклом, бивају покосени од бахатих возача. Мићин највећи успјех је тај што је префарбао пола тротоара, преко пута МУП-а, у црвено и направио тзв бициклистичку стазу. Туда сад не могу да се крећу ни бициклисти ни пјешаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тротоар

20.02.2020 11:55

А вожња неисправног бицикла? Старци на бициклима јуришају тротарима на неисправним и полуисправним бициклима, без сигнализације, распаднути и још важни ти свирају да се помакнеш да они прођу тротоаром. Ко није способан за цесту, треба га жестоко казнити за тротоар. Пјешак је угрожен и на тротоару од таквог "возног парка".