Nesreća: "Golfom" pokosio biciklistu u Bijeljini

U centru Bijeljine, na raskrsnici ulica Karađorđeva i Kneza Miloša, kod Autobuske stanice, jutros se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđen biciklista.

Republika Srpska 20.02.2020 | 10:33
Nesreća: "Golfom" pokosio biciklistu u Bijeljini

Prema izjavama očevidaca, na biciklistu je naletio automobil marke “golf 2”. Povrijeđeni biciklista kolima Hitne pomoći odmah je prevezen u Medicinski centar Bijeljina.

Policija obavlja uviđaj kako bi utvrdila uzrok koji je doveo do ove saobraćajne nesreće.

Prije nekoliko dana u Ulici Stefana Dečanskog u Bijeljini, u vremenskom razmaku od pola sata povrijeđena su dvojica biciklista.

(Avaz)

(Foto: Lj.Ljubojević/Avaz) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Semberko

20.02.2020 09:57

Mićo Mićić je napravio cirkus od Bijeljine. Uz masne provizije daje dozvole za gradnju gdje god ko poželi. Zgrade su iznijeli do samih ulica, bez parkinga. Automobili su protjerali bicikliste sa ulica. Oni rijetki koji izađu biciklom, bivaju pokoseni od bahatih vozača. Mićin najveći uspjeh je taj što je prefarbao pola trotoara, preko puta MUP-a, u crveno i napravio tzv biciklističku stazu. Tuda sad ne mogu da se kreću ni biciklisti ni pješaci.

ODGOVORITE
Name

Trotoar

20.02.2020 11:55

A vožnja neispravnog bicikla? Starci na biciklima jurišaju trotarima na neispravnim i poluispravnim biciklima, bez signalizacije, raspadnuti i još važni ti sviraju da se pomakneš da oni prođu trotoarom. Ko nije sposoban za cestu, treba ga žestoko kazniti za trotoar. Pješak je ugrožen i na trotoaru od takvog "voznog parka".