Потресна сцена на Шабановом гробу, први пут се појавио и његов кум!

Годишњица смрти краља народне музике Шабана Шаулића навршила се јуче, а том приликом његов кум Слободан Бобан Стојадиновић, који је уједно био и његов возач кобног дана, посетио је певачев гроб.

Забава 18.02.2020 | 18:41
Потресна сцена на Шабановом гробу, први пут се појавио и његов кум!

Он је дошао како би запалио свећу свом пријатељу и куму, а папарацо "Ало!" усликао га је на штакама, у раним јутарњим часовима у Алеји заслужних грађана. Бобан је био видно потресен због целе ситуације, па тог јутра није желео да даје изјаве. Ипак, неколико дана раније, он је за "Ало!" открио да још увек има трауме због свега што се догодило, те да није имао снаге да раније дође и обиђе гроб свог кума.

"Шабан је био мој најбољи пријатељ и кум, а осим другарства везивало нас је и то што сам ја био његов лични возач. Хиљаде километара прешли смо заједно, свуда сам га возио и до тог кобног дана никада се ништа лоше није десило." - рекао је он тада и додао:

"Сећам се да ми је Гоца рекла нешто што ме је растужило и усрећило у исти мах. Рекла ми је: "Осећам се као да сам видела мог Шабана." Нас двојица смо били блиски, малтене нераздвојни." - испричао је Стојадиновић за "Ало!".

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

18.02.2020 21:05

Покој Сабановој дуси.Легенде не умиру.

ОДГОВОРИТЕ