Potresna scena na Šabanovom grobu, prvi put se pojavio i njegov kum!

Godišnjica smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića navršila se juče, a tom prilikom njegov kum Slobodan Boban Stojadinović, koji je ujedno bio i njegov vozač kobnog dana, posetio je pevačev grob.

Zabava 18.02.2020 | 18:41
Potresna scena na Šabanovom grobu, prvi put se pojavio i njegov kum!

On je došao kako bi zapalio sveću svom prijatelju i kumu, a paparaco "Alo!" uslikao ga je na štakama, u ranim jutarnjim časovima u Aleji zaslužnih građana. Boban je bio vidno potresen zbog cele situacije, pa tog jutra nije želeo da daje izjave. Ipak, nekoliko dana ranije, on je za "Alo!" otkrio da još uvek ima traume zbog svega što se dogodilo, te da nije imao snage da ranije dođe i obiđe grob svog kuma.

"Šaban je bio moj najbolji prijatelj i kum, a osim drugarstva vezivalo nas je i to što sam ja bio njegov lični vozač. Hiljade kilometara prešli smo zajedno, svuda sam ga vozio i do tog kobnog dana nikada se ništa loše nije desilo." - rekao je on tada i dodao:

"Sećam se da mi je Goca rekla nešto što me je rastužilo i usrećilo u isti mah. Rekla mi je: "Osećam se kao da sam videla mog Šabana." Nas dvojica smo bili bliski, maltene nerazdvojni." - ispričao je Stojadinović za "Alo!".

Izvor: Alo.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MM

18.02.2020 21:05

Pokoj Sabanovoj dusi.Legende ne umiru.

ODGOVORITE