Наташа Беквалац: То је била најлепша ноћ у мом животу!

Два дана је прошло од концерта С.О.С. за љубав, а и даље цела Србија прича о спектаклу који је публици приредила Наташа Беквалац. Певачица каже да је још увек под утиском енергије и љубави коју је добила од публике, и наглашава да иза концерта какав се не памти у Арени, стоји тимски рад и озбиљна продукција.

Забава 17.02.2020 | 22:22
Наташа Беквалац: То је била најлепша ноћ у мом животу!

"То је најбоља и најлепша ноћ у мом животу! Месеци рада стоје иза нас. Ја сам у овом процесу била само део, карика, верујте ми. Поносна сам на целу екипу, сви смо месецима радили и дисали само за С.О.С. за љубав шоу." – каже Наташа.

"Костими, кореографије, сценографија, нови аранжмани и оно што је свакако најважније - продукција Скyмусиц, допринели су да овај пројекат изгледа и звучи потпуно светски."

Наташа Беквалац прославила је двадесет година рада великим концертом у организацији Скyмусица, а карте су биле распродате данима пред спектакл, који је уживо пратило више од 15.000 људи у Арени.

"Јако сам захвална Скyмусицу јер су од почетка веровали у целу идеју концерта и у мене, и то је много допринело мом самопоуздању и потврди мене као перформера и уметника. Моћ коју сцена и сва технологија дају веома је важна за једног извођача. Хвала свим мојим сарадницима за све ово време, порасла сам у сваком смислу те речи. Презахвална сам! “

Извор: Телеграф.рс Фото: Скyмусиц/Ливе Продуцтион

Коментари / 0

Оставите коментар