Nataša Bekvalac: To je bila najlepša noć u mom životu!

Dva dana je prošlo od koncerta S.O.S. za ljubav, a i dalje cela Srbija priča o spektaklu koji je publici priredila Nataša Bekvalac. Pevačica kaže da je još uvek pod utiskom energije i ljubavi koju je dobila od publike, i naglašava da iza koncerta kakav se ne pamti u Areni, stoji timski rad i ozbiljna produkcija.

Zabava 17.02.2020 | 22:22
Nataša Bekvalac: To je bila najlepša noć u mom životu!

"To je najbolja i najlepša noć u mom životu! Meseci rada stoje iza nas. Ja sam u ovom procesu bila samo deo, karika, verujte mi. Ponosna sam na celu ekipu, svi smo mesecima radili i disali samo za S.O.S. za ljubav šou." – kaže Nataša.

"Kostimi, koreografije, scenografija, novi aranžmani i ono što je svakako najvažnije - produkcija Skymusic, doprineli su da ovaj projekat izgleda i zvuči potpuno svetski."

Nataša Bekvalac proslavila je dvadeset godina rada velikim koncertom u organizaciji Skymusica, a karte su bile rasprodate danima pred spektakl, koji je uživo pratilo više od 15.000 ljudi u Areni.

"Jako sam zahvalna Skymusicu jer su od početka verovali u celu ideju koncerta i u mene, i to je mnogo doprinelo mom samopouzdanju i potvrdi mene kao performera i umetnika. Moć koju scena i sva tehnologija daju veoma je važna za jednog izvođača. Hvala svim mojim saradnicima za sve ovo vreme, porasla sam u svakom smislu te reči. Prezahvalna sam! “

Izvor: Telegraf.rs Foto: Skymusic/Live Production

Komentari / 0

Ostavite komentar