Сарајево: Након крађе, ножем напала полицајца

Жена, од раније позната органима гоњења због крађа, повриједила је полицајца ножем док ју је приводио, потврдио је извор у Управи полиције Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево.

Босна и Херцеговина 16.02.2020 | 11:32
Сарајево: Након крађе, ножем напала полицајца

Напад се десио пред зградом Полицијске станице Ново Сарајево синоћ око 20.20 часова, када је жена током привођења ножем напала полицајца и нанијела му повреду у подручју лијеве надлактице.

Након напада је покушала побјећи, али ју је сустигао повријеђени полицајац и привео у Јединице за осигурање објеката и задржавање особа лишених слободе МУП КС.

Незванично, ријеч је о Мерземани Нукић. Привођена је по потрази због крађа, заједно са кћерком која је такође од раније позната полицији.

Очевици тврде да је мјесто гдје се одвијала филмска сцена привођења и напада било потпуно крваво, те да је, на прву, изгледало да је полицајац озбиљније повријеђен. Ипак, установљене су лакше повреде.

Мирза Хаџиабдић, портпарол Управе полиције МУП КС, потврдио је да је жена идентификована и ухапшена.

– Полицијски службеник Управе полиције МУП КС је задржан на лијечењу и добро се осјећа. Уставновљена је лакша повреда, али је из предострожности задржан на Клиничком центру Универзитета у Сарајеву због дубине повреде – рекао је Хажиабдић.

(Клиx)

Коментари / 0

Оставите коментар