Наташа поручила пред концерт: Спремите се за спектакл!

Наташа Беквалац огласила се са генералне пробе пред спектакл "С.О.С. за љубав" који ће се одржати вечерас у Штарк арени од 21 сат. Певачица је узбуђена што је овај дан коначно ту, али истиче да је ово најкомпликованији пројекат на ком је до сада радила.

Забава 14.02.2020 | 17:51
Наташа поручила пред концерт: Спремите се за спектакл!

"Коначно је дошло време да станемо на бину која се монтирала у протеклих неколико дана и сада наш 'С.О.С. за љубав' шоу коначно добија свој прави облик. Окружена сам љубављу сарадника, пријатеља, дивних колега који ми свакодневно шаљу поруке подршке и на томе сам неизмерно захвална, а морам признати и помало изненађена. Немам трему, само сам узбуђена и надам се да ће све функционисати онако како смо замислили јер је ово најкомпликованији пројекат на ком сам радила. Не само ја, него и цео тим", каже Наташа. 

"Не могу да опишем речима понос који осећам што је је Арена распродата седам дана пре концерта и жао ми је због свих који нису успели да купе карту и који ми шаљу поруке, обећавам да смо тек почели са великим концертима. Сада, када сам кренула, сигурно нећу стати", закључује Беквалчева. 

Извор: Курир.рс Фото: Промо

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мм

14.02.2020 19:18

Сретно Нато!

ОДГОВОРИТЕ