Nataša poručila pred koncert: Spremite se za spektakl!

Nataša Bekvalac oglasila se sa generalne probe pred spektakl "S.O.S. za ljubav" koji će se održati večeras u Štark areni od 21 sat. Pevačica je uzbuđena što je ovaj dan konačno tu, ali ističe da je ovo najkomplikovaniji projekat na kom je do sada radila.

Zabava 14.02.2020 | 17:51
Nataša poručila pred koncert: Spremite se za spektakl!

"Konačno je došlo vreme da stanemo na binu koja se montirala u proteklih nekoliko dana i sada naš 'S.O.S. za ljubav' šou konačno dobija svoj pravi oblik. Okružena sam ljubavlju saradnika, prijatelja, divnih kolega koji mi svakodnevno šalju poruke podrške i na tome sam neizmerno zahvalna, a moram priznati i pomalo iznenađena. Nemam tremu, samo sam uzbuđena i nadam se da će sve funkcionisati onako kako smo zamislili jer je ovo najkomplikovaniji projekat na kom sam radila. Ne samo ja, nego i ceo tim", kaže Nataša. 

"Ne mogu da opišem rečima ponos koji osećam što je je Arena rasprodata sedam dana pre koncerta i žao mi je zbog svih koji nisu uspeli da kupe kartu i koji mi šalju poruke, obećavam da smo tek počeli sa velikim koncertima. Sada, kada sam krenula, sigurno neću stati", zaključuje Bekvalčeva. 

Izvor: Kurir.rs Foto: Promo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mm

14.02.2020 20:18

Sretno Nato!

ODGOVORITE