Џеј: Попијем вијагру и залијем са мало вискија!

Познати певач Џеј Рамадановски (55) променио је свој живот из корена и оставио већину порока, након здравствених проблема које је имао са срцем.

Забава 14.02.2020 | 22:38
Џеј: Попијем вијагру и залијем са мало вискија!

Пре две године певач је оперисан због проблема са срцем, а како истиче након тога је одлучио да се смири и "повуче ручну".

Када су ми пре две и по године оперисали срце, мировао сам неколико дана и убрзо отишао у кафану. Лекари су ми рекли да не смем да певам, и да морам да водим више рачуна о себи, али сам ја наставио по старом. После неког времена стање ми је опет постало критично и ту сам пресекао. Повукао сам ручну и завршио са скоро свим пороцима - каже он за Информер.

Џеј признаје и да му је сада када је оставио вићину порока знатно лакше и истиче да осећа да има много више снаге.

Приметио сам да ми је сада и секс бољи, па га све чешће упражњавам. Имам више снаге и осећам се млађе. Када сам био клинац могао сам по цео дан да имам секс и да се не уморим! Мењао сам по неколико девојака на дан- открио је Џеј.

Певач је изјавио да је у младости толико лудовао, да је некада знао да помеша таблете и алкохол.

Раније сам се баш играо са животом. Кад хоћу да имам секс са неком девојком, ја попијем вијагру и залијем са мало вискија. Лепа су то времена била, а ја млад и луд - испричао је певач.

Извор: Телеграф/Информер Фото: Дарко Цветановић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Обицне

15.02.2020 21:20

Јадан ти.Од онакве звезде ста би?

ОДГОВОРИТЕ