Džej: Popijem vijagru i zalijem sa malo viskija!

Poznati pevač Džej Ramadanovski (55) promenio je svoj život iz korena i ostavio većinu poroka, nakon zdravstvenih problema koje je imao sa srcem.

Zabava 14.02.2020 | 22:38
Džej: Popijem vijagru i zalijem sa malo viskija!

Pre dve godine pevač je operisan zbog problema sa srcem, a kako ističe nakon toga je odlučio da se smiri i "povuče ručnu".

Kada su mi pre dve i po godine operisali srce, mirovao sam nekoliko dana i ubrzo otišao u kafanu. Lekari su mi rekli da ne smem da pevam, i da moram da vodim više računa o sebi, ali sam ja nastavio po starom. Posle nekog vremena stanje mi je opet postalo kritično i tu sam presekao. Povukao sam ručnu i završio sa skoro svim porocima - kaže on za Informer.

Džej priznaje i da mu je sada kada je ostavio vićinu poroka znatno lakše i ističe da oseća da ima mnogo više snage.

Primetio sam da mi je sada i seks bolji, pa ga sve češće upražnjavam. Imam više snage i osećam se mlađe. Kada sam bio klinac mogao sam po ceo dan da imam seks i da se ne umorim! Menjao sam po nekoliko devojaka na dan- otkrio je Džej.

Pevač je izjavio da je u mladosti toliko ludovao, da je nekada znao da pomeša tablete i alkohol.

Ranije sam se baš igrao sa životom. Kad hoću da imam seks sa nekom devojkom, ja popijem vijagru i zalijem sa malo viskija. Lepa su to vremena bila, a ja mlad i lud - ispričao je pevač.

Izvor: Telegraf/Informer Foto: Darko Cvetanović

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Obicne

15.02.2020 21:20

Jadan ti.Od onakve zvezde sta bi?

ODGOVORITE