Возач кренуо у јурњаву за возилом које га је ударило

Два путника у возилу Убера снимили су "вожњу из ноћне море", када је њихов возач кренуо у јурњаву за возачем другог аутомобила који га је ударио и покушао побјећи.

Свијет 14.02.2020 | 14:33
Возач кренуо у јурњаву за возилом које га је ударило

Јохн Мурраy и Тамека Сwанн рекли су да су хтјели провести вечер у граду, у Рицхмонду у Виргинији, када се догодио инцидент.

"То је био најстрашнији тренутак у мом животу. Никада у животу нисам била толико уплашена. То је била ноћна мора", каже Сwанн.

Према ријечима путника, аутомобил је ударио возило Убера чим су кренули, односно одмакнули се од руба плочника.

"Наш Убер је намјеравао стати како би возачи могли размијенити информације, али се други аутомобил није зауставио иза нас. Заобишао нас је и одјурио, и тада је наш Убер кренуо за њим", каже Сwанн.

Мурраy је одлучио снимати потјеру и пустити снимку уживо. Они су молили возача да их пусти ван, али возач то није хтио. Видеоснимка приказује поглед са задњег сједишта док се возило кретало улицама, наводи Тхе Блазе.

У једном тренутку возач је назвао полицију са свог мобитела и пружио га Тамеки, која их је обавијестила што се догађа и да их возач не жели пустити ван.

Да ствар буде гора, током јурњаве Убер с путницима доживљава још једну несрећу, након чега је стао и пустио путнике из возила.

Убер је у изјави навео да се инцидент истражује и да је возачев приступ апликацији уклоњен док траје истрага.

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/3У7Зq9Фв9пА?феатуре=емб_титле" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

(Клиx)

Коментари / 0

Оставите коментар