Огњен Врањеш ставио тачку на репрезентацију

Контроверзни фудбалер Огњен Врањеш одлучио је да заврши репрезентативну каријеру и стави тачку на играње за Босну и Херцеговину.

Фудбал 14.02.2020 | 14:30
Огњен Врањеш ставио тачку на репрезентацију

"После дугог размишљања и разговора са породицом, одлучио сам да не играм више за репрезентацију Босне и Херцеговине! Захваљујем се Душану Бајевићу и свим бившим селекторима који су покушали да ме наговоре да се вратим и помогнем репрезентацији у баражу. Бившим саиграчима желим много среће и да се пласирају на Европско првенство", написао је Врањеш, који је ову одлуку објавио на Фејсбуку и Инстаграму.

 

Крајем прошле године, федерални медији су пренели информацију да се дефанзивац АЕК-а састао са новим селектором БиХ Душаном Бајевићем, као и да је тема разговора био евентуални повратак дефанзивца у тамошњу "А" селекцију, за коју је одиграо 38 утакмица (последњу у новембру 2018. године, у оквиру Лиге нација против Аустрије).

Ипак, Врањеш је у решио све дилеме и неће се вратити међу ''змајеве''.

Дефанзивац српске националности је контроверзним понашањем навукао бес навијача БиХ, а све је почело крајем 2015. када је истетовирао мапу Републике Српске.

Касније ју је преправио у сат, али је касније истетовирао четничког војводу Момчила Ђујића због чега га је тадашњи селектор Роберт Просинечки одстранио из селекције.

Међутим, долазак Душана Бајевића на место селектора отворио је могућност повратка Врањеша у репрезентацију БиХ, али по свему судећи од тога неће бити ништа.

(Курир спорт)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Глас

14.02.2020 14:57

Није истина да си ти са њима раскинуо и нецес висе да играс,него те сама репрезентација није ангазовала!

ОДГОВОРИТЕ