Ognjen Vranješ stavio tačku na reprezentaciju

Kontroverzni fudbaler Ognjen Vranješ odlučio je da završi reprezentativnu karijeru i stavi tačku na igranje za Bosnu i Hercegovinu.

Fudbal 14.02.2020 | 14:30
Ognjen Vranješ stavio tačku na reprezentaciju

"Posle dugog razmišljanja i razgovora sa porodicom, odlučio sam da ne igram više za reprezentaciju Bosne i Hercegovine! Zahvaljujem se Dušanu Bajeviću i svim bivšim selektorima koji su pokušali da me nagovore da se vratim i pomognem reprezentaciji u baražu. Bivšim saigračima želim mnogo sreće i da se plasiraju na Evropsko prvenstvo", napisao je Vranješ, koji je ovu odluku objavio na Fejsbuku i Instagramu.

 

Krajem prošle godine, federalni mediji su preneli informaciju da se defanzivac AEK-a sastao sa novim selektorom BiH Dušanom Bajevićem, kao i da je tema razgovora bio eventualni povratak defanzivca u tamošnju "A" selekciju, za koju je odigrao 38 utakmica (poslednju u novembru 2018. godine, u okviru Lige nacija protiv Austrije).

Ipak, Vranješ je u rešio sve dileme i neće se vratiti među ''zmajeve''.

Defanzivac srpske nacionalnosti je kontroverznim ponašanjem navukao bes navijača BiH, a sve je počelo krajem 2015. kada je istetovirao mapu Republike Srpske.

Kasnije ju je prepravio u sat, ali je kasnije istetovirao četničkog vojvodu Momčila Đujića zbog čega ga je tadašnji selektor Robert Prosinečki odstranio iz selekcije.

Međutim, dolazak Dušana Bajevića na mesto selektora otvorio je mogućnost povratka Vranješa u reprezentaciju BiH, ali po svemu sudeći od toga neće biti ništa.

(Kurir sport)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Glas

14.02.2020 14:57

Nije istina da si ti sa njima raskinuo i neces vise da igras,nego te sama reprezentacija nije angazovala!

ODGOVORITE