"Много је митова шта ради Америка, а шта Русија у БиХ"

"Код нас је много митова око полиитке и учешћа међународне заједнице о томе шта ради Америка у БиХ, а шта Русија", казао је синоћ Босић у емисији Пулс БН ТВ.

Република Српска 14.02.2020 | 10:40
"Много је митова шта ради Америка, а шта Русија у БиХ"

Бивши предсједник СДС Младен Босић не вјерује у причу да иза најновије кризе у БиХ стоји Русија због притиска на Милорада Додика и његовог прихватања Програма реформи и пута БиХ у НАТО савез.

"Не мислим да Русија стоји иза ове најновије кризе у БиХ. Код нас је много митова око полиитке и учешћа међународне заједнице о томе шта ради Америка у БиХ, а шта Русија", казао је синоћ Босић у емисији Пулс БН ТВ.

"Већина тих ствари су плод жеља и маште, мало тога је истинито Не ради то Русија у Републици Српској на тај начин", казао је Босић.

Истина је, каже Босић, да је Милорад Додик себе експонирао као руским човјеком у јавности.

 "Чињеница је да је на неким ранијим изборима он имао руску подршку неких из власти Русије, али Русија не прати овај проблеме како би то неки жељели и надали се да ће се Русија умијешати у то", казао је Босић.

БН ТВ 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Генерал

14.02.2020 10:36

Пусти се митова. Америка даје 43 мил долара годисње. Нек и Русија да толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп

14.02.2020 11:08

Управу си

Name

Сале

14.02.2020 13:16

Да је среће да ниједни нису овдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

14.02.2020 14:41

Да се разумијемо САД никоме ништа не дају џабе. Све им се то мора десетоструко више вратити профитом. Зашто је Орбан забранио Сорошу да се мијеша у унутрашње ствари Мађарске? Зато што је државник са визијом. Сарајевска ћаршија је жалећи се стално америчкој амбасади на рачун српскога народа, довела државу до апсурда: правна несигурност, трошење кредита умјесто у развој се користи у потрошњу, медијске тензије против српскога народа, ...

ОДГОВОРИТЕ