"Mnogo je mitova šta radi Amerika, a šta Rusija u BiH"

"Kod nas je mnogo mitova oko poliitke i učešća međunarodne zajednice o tome šta radi Amerika u BiH, a šta Rusija", kazao je sinoć Bosić u emisiji Puls BN TV.

Republika Srpska 14.02.2020 | 10:40
"Mnogo je mitova šta radi Amerika, a šta Rusija u BiH"

Bivši predsjednik SDS Mladen Bosić ne vjeruje u priču da iza najnovije krize u BiH stoji Rusija zbog pritiska na Milorada Dodika i njegovog prihvatanja Programa reformi i puta BiH u NATO savez.

"Ne mislim da Rusija stoji iza ove najnovije krize u BiH. Kod nas je mnogo mitova oko poliitke i učešća međunarodne zajednice o tome šta radi Amerika u BiH, a šta Rusija", kazao je sinoć Bosić u emisiji Puls BN TV.

"Većina tih stvari su plod želja i mašte, malo toga je istinito Ne radi to Rusija u Republici Srpskoj na taj način", kazao je Bosić.

Istina je, kaže Bosić, da je Milorad Dodik sebe eksponirao kao ruskim čovjekom u javnosti.

 "Činjenica je da je na nekim ranijim izborima on imao rusku podršku nekih iz vlasti Rusije, ali Rusija ne prati ovaj probleme kako bi to neki željeli i nadali se da će se Rusija umiješati u to", kazao je Bosić.

BN TV 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

General

14.02.2020 10:36

Pusti se mitova. Amerika daje 43 mil dolara godisnje. Nek i Rusija da toliko

ODGOVORITE
Name

Op op

14.02.2020 11:08

Upravu si

Name

Sale

14.02.2020 13:16

Da je sreće da nijedni nisu ovdje

ODGOVORITE
Name

Василије

14.02.2020 14:41

Да се разумијемо САД никоме ништа не дају џабе. Све им се то мора десетоструко више вратити профитом. Зашто је Орбан забранио Сорошу да се мијеша у унутрашње ствари Мађарске? Зато што је државник са визијом. Сарајевска ћаршија је жалећи се стално америчкој амбасади на рачун српскога народа, довела државу до апсурда: правна несигурност, трошење кредита умјесто у развој се користи у потрошњу, медијске тензије против српскога народа, ...

ODGOVORITE