Јосипа за Дан заљубљених пева Београђанима!

Музичка дива Јосипа Лисац одржаће на Дан заљубљених 14. фебруара (20.30) концерт у испуњеном Сава центру у Београду.

Забава 13.02.2020 | 20:38
Јосипа за Дан заљубљених пева Београђанима!

Јосипа наступа пред Београђанима и бројним поштоваоцима који долази из других градова на свој 70. рођендан, а специјални гост биће Вукашин Марковић, фронтмен бенда Ирие ФМ.

"Тај концерт мора изнети све оно што мислим, хоћу, оно што јесам", каже Јосипа, која је још од самих почетака певачке каријере била и остала уникатна и своја. Јосипа је вокално супериорна, специфичних интерпретација и неконвенционалног стила, што се и сада може чути уживо док пева безвремене хитове какви су "Магла", "Хир, хир, хир", "Гдје Дунав љуби небо", "Богиња", "Данас сам луда"...

Током вишедеценијске каријере за Јосипу је била и остала "апсолутно најлепша музичка сарадња и живот са Карлом Метикошем" (1940-1991), који је за њу направио "најлепше песме које живе и данас", и антологијски албум 'Дневник једне љубави' (1973).

Као потврда њених вредности, након чак 22 "Порина" у разним категоријама, Јосипа Лисац је однедавно постала добитница престижне хрватске музичке награде и у категорији за животно дело. Свечана додела "Порина 2020" предвиђена је за 27. март.

Улазница за београдски концерт Јосипа Лисац 14. фебруара остало је још веома мало па пожурите.

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/ИQYРгXДК6ЈЕ" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

Извор: Курир.рс Фото: Маре Милин

Коментари / 0

Оставите коментар