Josipa za Dan zaljubljenih peva Beograđanima!

Muzička diva Josipa Lisac održaće na Dan zaljubljenih 14. februara (20.30) koncert u ispunjenom Sava centru u Beogradu.

Zabava 13.02.2020 | 20:38
Josipa za Dan zaljubljenih peva Beograđanima!

Josipa nastupa pred Beograđanima i brojnim poštovaocima koji dolazi iz drugih gradova na svoj 70. rođendan, a specijalni gost biće Vukašin Marković, frontmen benda Irie FM.

"Taj koncert mora izneti sve ono što mislim, hoću, ono što jesam", kaže Josipa, koja je još od samih početaka pevačke karijere bila i ostala unikatna i svoja. Josipa je vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalnog stila, što se i sada može čuti uživo dok peva bezvremene hitove kakvi su "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda"...

Tokom višedecenijske karijere za Josipu je bila i ostala "apsolutno najlepša muzička saradnja i život sa Karlom Metikošem" (1940-1991), koji je za nju napravio "najlepše pesme koje žive i danas", i antologijski album 'Dnevnik jedne ljubavi' (1973).

Kao potvrda njenih vrednosti, nakon čak 22 "Porina" u raznim kategorijama, Josipa Lisac je odnedavno postala dobitnica prestižne hrvatske muzičke nagrade i u kategoriji za životno delo. Svečana dodela "Porina 2020" predviđena je za 27. mart.

Ulaznica za beogradski koncert Josipa Lisac 14. februara ostalo je još veoma malo pa požurite.

Izvor: Kurir.rs Foto: Mare Milin

Komentari / 0

Ostavite komentar