Слоба Радановић заказао свадбу!

Слоба Радановић коначно је срећан у љубави. После натегнутог брака са Кијом Коцкар и хорор везе са Луном Ђогани, скрасио се поред Јелене Ђуричанин. Љубав су аминовали његова мајка (и отац пре смрти), а како стоје ствари, у плану је и свадба.

Забава 13.02.2020 | 19:36
Слоба Радановић заказао свадбу!

Слоба Радановић и Јелена Ђуричанин већ живе заједно. Она се са децом преселила у његов стан и за сада је све савршено. Слоба ради, путује, зарађује, а она га чека на аеродрому када се враћа са тезге и вози кући. Певач јој је зато дао свој ауто, али и све друго. Како његови пријатељи причају, на њој не штеди и чини све да се она и њено дете осете вољеним и заштићеним.

Подсећамо, певачица Кија Коцкар је више пута спомињала да је Радановићева породица никада није прихватила као снајку. Према речима нашег извора, Слоби је много значило то што је његов отац аминовао ову везу пре него што је умро. Певач је био много везан за оца и његов губитак му је тешко пао. Непосредно после његове смрти Слоба Радановић је решио да оснује породицу па је запросио прелепу Јелену.

Међутим, њих двоје су се договорили да ову лепу вест крију од јавности и да се венчају када прође годину дана од очеве смрти. Јелена је одмах пристала и решила је да испоштује овакву одлуку свог изабраника. Његов пријатељ нам је открио детаље просидбе.

Купио је скупоцен прстен, појавио се на вратима заједничког стана и изненадио је прелепим букетом ружа. Јелена је помислила да је добила само корпу са цвећем, али је право изненађење настало када је угледала прстен. Када је запевао њену омиљену песму, кренуле су јој сузе. Потом га је угледала на коленима и одушевљењем је рекла “ДА”.

Његов пријатељ је додао да је Слобина мајка Драгиња знала за певачев план и да га је у потпуности подржала. Очекујемо још једну свадбу деценије за мање од годину дана.

Извор:Курир.рс/Сцандал Фото: Дамир Дервишагић/ принтсцреен 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мм

14.02.2020 15:12

Бракови пуцају преко ноци,везе нису добро ни поцеле,а вец се заврсавају.Цекати годину дана,ма дај циста глупост.

ОДГОВОРИТЕ