Sloba Radanović zakazao svadbu!

Sloba Radanović konačno je srećan u ljubavi. Posle nategnutog braka sa Kijom Kockar i horor veze sa Lunom Đogani, skrasio se pored Jelene Đuričanin. Ljubav su aminovali njegova majka (i otac pre smrti), a kako stoje stvari, u planu je i svadba.

Zabava 13.02.2020 | 19:36
Sloba Radanović zakazao svadbu!

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin već žive zajedno. Ona se sa decom preselila u njegov stan i za sada je sve savršeno. Sloba radi, putuje, zarađuje, a ona ga čeka na aerodromu kada se vraća sa tezge i vozi kući. Pevač joj je zato dao svoj auto, ali i sve drugo. Kako njegovi prijatelji pričaju, na njoj ne štedi i čini sve da se ona i njeno dete osete voljenim i zaštićenim.

Podsećamo, pevačica Kija Kockar je više puta spominjala da je Radanovićeva porodica nikada nije prihvatila kao snajku. Prema rečima našeg izvora, Slobi je mnogo značilo to što je njegov otac aminovao ovu vezu pre nego što je umro. Pevač je bio mnogo vezan za oca i njegov gubitak mu je teško pao. Neposredno posle njegove smrti Sloba Radanović je rešio da osnuje porodicu pa je zaprosio prelepu Jelenu.

Međutim, njih dvoje su se dogovorili da ovu lepu vest kriju od javnosti i da se venčaju kada prođe godinu dana od očeve smrti. Jelena je odmah pristala i rešila je da ispoštuje ovakvu odluku svog izabranika. Njegov prijatelj nam je otkrio detalje prosidbe.

Kupio je skupocen prsten, pojavio se na vratima zajedničkog stana i iznenadio je prelepim buketom ruža. Jelena je pomislila da je dobila samo korpu sa cvećem, ali je pravo iznenađenje nastalo kada je ugledala prsten. Kada je zapevao njenu omiljenu pesmu, krenule su joj suze. Potom ga je ugledala na kolenima i oduševljenjem je rekla “DA”.

Njegov prijatelj je dodao da je Slobina majka Draginja znala za pevačev plan i da ga je u potpunosti podržala. Očekujemo još jednu svadbu decenije za manje od godinu dana.

Izvor:Kurir.rs/Scandal Foto: Damir Dervišagić/ printscreen 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mm

14.02.2020 16:12

Brakovi pucaju preko noci,veze nisu dobro ni pocele,a vec se zavrsavaju.Cekati godinu dana,ma daj cista glupost.

ODGOVORITE