Ванредни састанак: Амбасадори Квинте били на састанку код Додика

У Предсједништву БиХ одржан је ванредни састанак амбасадора земаља Квинте са представницима Срба у институцијама БиХ и званичницима Републике Српске, тврде сарајевски медији.

Босна и Херцеговина 13.02.2020 | 18:26
Ванредни састанак: Амбасадори Квинте били на састанку код Додика

Састанку су присуствовали амбасадори Сједињених Америчких Држава,  Велике Британије, Француске, Њемачке и Италије, те члан Предсједништва БиХ Милорад Додик.

Према посљедњим сазнањима портала "Кликс" на састанку су били и Никола Шпирић, Небојша Радмановић, Жељка Цвијановић и Зоран Тегелтија.

Иако су сарајевски медији пренијели да је том састанку био присустан и предсједник СДС-а Мирко Шаровић, из његовог кабинета је то демантовано.

Сатанак је сазван због опредјељења званичника Републике Српске да обуставе рад у институцијама БиХ због одлуке Уставног суда БиХ.

Око 18:20 часова страни амбасадори су напустили зграду Предсједништва БиХ. За сада нема информација о закључцима са састанка, преноси "Кликс".

Како преносе сарајевски медији, Додик је одбио да да изјаву медијима испред зграде Предсједништва БиХ.

На такву Додикову праксу новинари нису навикли, што се може протумачити као знак незадовољства током састанка.

Како преноси Срна, Додик је упознао амбасадоре земаља Квинте о ставовима званичника Републике Српске након одлуке Уставног суда БиХ у вези са Законом о пољопривредном земљишту Српске.

Према тим сазнањима, Додик им је пренио закључке са јучерашњег састанка званичника Републике Српске, односно да представници у заједничким институцијама БиХ обустављају рад на одлучивању о било којем питању из надлежности органа БиХ, док не буде усвојен закон о Уставном суду БиХ у чијем саставу не би било страних судија, те да ће та одлука бити потврђена на посебној сједници  Народне скупштине Републике Српске, која ће бити одржана у понедјељак, 17. фебруара.

(БН) 

Коментари / 123

Оставите коментар
Name

Селмир

13.02.2020 17:38

Досле праве газде свих нас на овим просторима. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

13.02.2020 18:44

До подне лаје послије подне цвили ...Хода да повијеним репом медју ногама ..Ни једног политичара из РС који имало има памети . Сви хоће нешто назор . Имал иједан паметан да каже овима сто таласају без везе како ствари стварно стоје ? Опозиција опет насјела мада у РС нема опозиције јер и они Србују. Хоће хљеба преко погаче . РС ће пропасти не због Сарајева него због ових који због политике Србовањем унистисе РС економски а тиме и политички .. Умјесто да иде економија па политика они обратно .. И сада слиједи амбис

Name

Репро

13.02.2020 18:47

Ко је се вратио са црвеним усима након завртања ? Комплетна постава РС !!! Хоцел бити посебне сједнице или неће ? Који су ово балвани од људи па онда није ни чудо да им треба освјештење да знају да су нико и ништа!!!! Могу до мјесне заједнице добацити са својим аурликањем ..

Name

28 је мање од 30

13.02.2020 18:54

Ако удаљимо стране судије Додик постаје апсолутни господар БИХ политике Ентитетско гласање је застита српске од прегласавања, знаци независне судије су пандам ентитетском гласању Није Додик коректан увлаци нас опет у некакву кризу Није он херој херојство се у рату показује

Name

Драган БЛ

13.02.2020 18:54

Да се кладимо да це у понедељак или бити одгодјена сједница или це сви закљуцци бити минимизирани,испразни...ај у 10 марки...

Name

???

13.02.2020 19:26

Баја је поручио да га више ни Америка не може засутавити, он каже да је кренуо у издвајање, мене занима шта радити и како се понашати, лудак ми може под прозор довести војску, треба ли му вјеровати, шта да радимо браћо драга

Name

вра-цам

13.02.2020 19:30

Па људи, зар не видите да вас цовјек лазе. Он је погресио кад је видио да немозе сакрити ста је урадио са потписом за МАП, сада отвара нову "БАУСТЕЛУ" да би заборавили оно раније. Као прво "МИЛОКРАД" је признао ове странце као судије, а сада му нетребају и зато дизе прасину. За малу ситницу трази разговор са Вуцицем, а он му исто немозе и неце у том помоци. Драги комсије православци мани те се тог лазова сто прије он це вас у црно замотати.

Name

Момо

13.02.2020 19:35

Ово је трагедија ста Миле ради од народа и институција. Овде га је навукла позиција, сад му се смију. Навукли га да залаје сад јадник скици.

Name

Берлинер

13.02.2020 19:52

Додик запријетио обуставом инвестиција Републике Српске у ЕУ ,Квинта се разбјезала ?

Name

Овако

13.02.2020 20:52

једини исправни коментар, у свему овоме брлогу званом БиХ, Република Српска и ФБиХ. Газде свих нас, колонијалисти, али на мудрији нацин.

Name

Ре

13.02.2020 20:53

Дали је овај човјек при здравој свјесни? Он чак ни незна шта ово значи. Тешко се нама са будалама

Name

Добојлија

13.02.2020 20:56

Размишљање МД је логично и мудро!Овако лош састав политичара не даје наде у боље сутра

Name

Нострадамус

13.02.2020 21:42

Мислим да је Додик тразио од амбасадора Квинте да Српске преставнике из опозиционих странака избаце из Сарајева.Тако би на њихова мјеста Додик поставио своје одане људе из Снсд и папке из других странака посто се појавили нови папци попут Мицица.Онда креце јос веца издаја Републике Српске тако да је питање да ли це да Република Српска постоји и на папиру.Додик се бори за власт и спреман је на сваки договор са Бакиром па и тај да избије нови рат.Хрвати мудро цуте и тајно це подрзати и Додика и Бакира и на крају це уз помоц МЗ да добију Хрватски ентитет од територије Федерације БиХ и Републике Српске. Знаци Посавина као и јос неки дијелови Републике Српске да ли у једној цјелини или као Зупаније које це имати апсолутно хрватску власт.Гдје це се у сколама да уци по хрватском образовном програму.

Name

Судија

13.02.2020 21:44

ПОЗИВАМ на хитну и одлучну интервенцију институција међународне заједнице, на темељу мандата за имплементацију мира у складу са Дејтонским споразумом. Смјенити Милорада Додика због рушења владавине права, кроз стављање закључака страначког састанка изнад Устава и Дејтонског споразума, може бити једини довољно знаковит примјер свима који одлуче кренути таквим путем, док изостанак одлучне реакције такве врсте може само охрабрити наставак угрожавања уставног поретка, што ће неминовно довести до сукоба широких размјера. Ако се Милорад Додик сада не заустави и не смијени послије би могло бити касно, јер он ће одвести народ у пропаст и сукобе, а вјероватно и у избјеглиштво, како је то урадио Милан Мартић са народом Српске крајине у Хрватској.

Name

Адвокат

13.02.2020 21:52

Одавно ја овдје дајем бесплатне инструкције нашим грађанима из Уставног права и пишем да је без обзира на све БиХ међународно призната држава, која наставља своје Уставно-правно постојање као независна и суверена држава са модификованом унутрашњом структуром, састављрна од нижих нивоа власти Ентитета и то Републике стпске и Фередеације БиХ, те касније и Брчко дистрикта, као и Кантона и опћина. Значи, државно пољопривредно земљиште припада искључиво држави БиХ, а Ентитети су само корисници и држава БиХ је једина надлежна да донесе законе о том пољопривредном земљишту, што је ево и Уставни суд БиХ потврдио моје писање. Пирема мишљењу Уставног суда и питања која се односе на пловидбу међудржавним и међународним ријекама, као и надлежност у вези са тим између државних и ентитетских органа, треба регулисати законом који ће бити донесен на нивоу БиХ јер су та питања, на основу наведених одредаба Устава БиХ, у искључивој надлежности БиХ. Милорад Додик је пропустио прилику да изврши реституцију и врати земљу онима чија је она била стварно власништво, сада је касно за све. Одлуке Уставног суда се не коментаришу вец проводе, то би Додик требао знати. Смијенит це га државе Квинте у скорој будућности, јер спречава напредак државе у сваком погледу.

Name

Ре адвокат

14.02.2020 03:32

Браво, све рецено!

Name

Ре Селмир

14.02.2020 06:06

Хахахахахахаха....сваташ или...

Name

Беба Зориц

14.02.2020 06:49

Милокрад је аматер, а ми мислили професионалац!

Name

посавски гониц

13.02.2020 17:38

Мој Саровицу ниси требао ср... Сад и ти доби по носу, а био си тако перспективан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рв

13.02.2020 18:42

Перспективан, хахаха

Name

Ре ?

13.02.2020 19:41

Баја одлучио !???? Хахахххаа !!!!! Не плаши се Америке ? Један дрон ријеши све за минут !!!

Name

Еxперт

13.02.2020 22:07

Све се свело на свакодневну критику, али ако је критика само да се владајућа структура смијени и да опозиција преузме власт и да на крају буде "воду лади, воду слади, вода-вода, онда који је трећи начин за манипулацију народа. Ово напомињем јер од опозиције се још увјек не примјећује упорност на измјени изборног закона да се спријечи изборна крађа, да се из опозиције истакну и да се чују кадрови са већ спремним законима и другим актима на основу којих ће завести ред, рад, дисциплину и одговорност, првенствено у МУП РС, тужилаштвима и судовима РС и потпуну деполитизацију у овим институцијама, даље на основу којих ће оживити и ојачати привреду и ојачати економију РС, првенствено провјеравати знање и способност, а не само је ли има диплому, даље, опљачкано вратити народу и да РС буде примјер за многе. Народ то још није препознао код опозиције, па оправдано размишља да ће бити "сјаши курта да узјаши мурта." Ако се воли и чува РС онда то са нечим се мора показати. Несмије се дозволити да се једе туђи хљеб већ хљеб који се заради. Додик је при крају своје политичке каријере, притисли су га из Квинте, сада опозиција има шансу да га разоткрије и заувијек политички дотуче, а никако да заједно са њим учествује у било чему што је и назнака противуставног дјеловања.

Name

Модрича

14.02.2020 08:36

Одлука уставног суда даје прилику да се имовина, државна и друштвена, књижи на општине, стим би добили децентрализацију власти и мир у држави Нисам за солирање, вреди преговарати, простор на коме живимо је довољан за све нас.

Name

ПМ72

13.02.2020 17:39

Упутства су изњета на сто.Као и пријетње ако не буде ...Додик се повлачи,као и обично.Мало ће кмечати код Вучића који ће,по старом обичају,бити суздржан али ће му дежурни пајац Вулин држати предавања о угрожености Срба у региону... Већ виђено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

13.02.2020 17:52

Кад позову из сколе на информативни пред искљуцење..

Name

Ре пм

13.02.2020 18:12

Све рецено..

Name

од сутра

13.02.2020 17:40

Сад ће Додо промијенити причу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп

13.02.2020 17:42

Ово је било бријање на суво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕЕ

13.02.2020 17:52

ПОНОВО РЕФОРМЕ ....

Name

Јоко

13.02.2020 17:42

Сад ће смирити додика.одиго се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоко

13.02.2020 18:27

Наравно врло брзо ће га смирити амбасадори Квинте.Они имају методе како то урадити од увођења забране путовања у ЕУ до притисака на правосуђе да се отворе истраге, до увођења санкција што би највише штетило народу.

Name

Директ

13.02.2020 17:43

Завртање руке у току.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

13.02.2020 19:21

Индијанска ватра...Миле сам себе канали...невјероватна карма.

Name

Вук

13.02.2020 19:44

Ма причате глупости, да је било ко на Додиковом мјесту било би исто или још горе. Ово је почетак коначног обрачуна који ће се завршити настанком БиХ. Треба ићи до краја и овај пут ићи ће. Кад видим како Додика мрзе Бошњаци, онда га подржавам јер сигурно ради у корист Срба,мада још никад нисам гласао за њега.

Name

Ре Вук

13.02.2020 20:07

Подрзимо насег великог водју.Нека буде борба непрестана,нек' буде сто бити не мозе.

Name

Ре Вук

13.02.2020 21:30

Ма каквог краја? Они сто су исли до краја сада немају посла и зиве ко бједници.

Name

Расо

13.02.2020 17:44

Мозда је новац који сте хтјели узети бас високог представника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

13.02.2020 17:46

Реално ал како Нелсон казе тако це и бити

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

13.02.2020 17:47

Волио бих да Додик остане досљедан и да вратимо Устав Републике БиХ из 1995 године. Нико као Милорад сада није радио за нашу државу Босну и Херцеговину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре 075

13.02.2020 20:08

Само лијепо сањајте.

Name

Ре ре 075

14.02.2020 03:36

Сто сањати, лагано поциње остварање. Мозес ти сањати да остане као до сада.

Name

Сале

13.02.2020 17:48

Нас предсједник на родитељском састанку има да буде мањи од маковог зрна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Римле

13.02.2020 22:09

Кад вакат додје...

Name

Млада Демокрација

13.02.2020 17:49

Исто као код усвајања "програма реформи": завртање усију србским представницима и насилно усвајање закљуцака "квинте", коју ти исти сматрају демократским процесима - у ствари је све то језик силе и присиле! Када цемо као људи да каземо да не пристајемо на дикатат?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.02.2020 17:56

А да нецемо толерисати уцјене, ултиматуме, опструкције?

Name

ре

13.02.2020 18:20

проведба дејтонског мировног споразума није никакав диктат, то је обавеза. Тест: је ли РС ентитет у оквиру Босне и херцеговине, јесте, ииии?? Осим Додига на црној листи би се могли наћи и још неки а можда и влада РС..?? Дејтон нема алтернативу.

Name

@ре млад......д........

13.02.2020 18:37

Стране судије су уписане у Дејтонски споразум који је (неке дијелове) потписала и РС У чему је проблем...????

Name

Нострадамус

13.02.2020 21:59

@Млада Демократија.А сто би Додик био против силе или како казес диктата када и сам користи исто.На крају це све да прихвати да опстане на власти и моци це и даље на силу да Влада Републиком Српском из Сарајева .Када јос поцне да прима мигранте или тацније досељенике из Арапских земаља и њима насели празнwе дијелове Републике Српске.А није искљуцено да убрзо у Снсд_еу ускоро буде цланова или цак и који министар од тих миграната односно досељеника.

Name

Рамо

13.02.2020 17:50

Јесул готови снимци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

13.02.2020 17:50

..сада Српска треба да се врати на изворни дејтон , или да напусти БиХ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим Ман

13.02.2020 18:14

... А ко ће вратити лову свјетским банкама и ММФ?

Name

@Миле

13.02.2020 18:22

Он каже да РС напушта Бих, додуше то је рекао прије 12 сати, могуће је да промијени мишљење xаxаxxxаxа који је то политички кловн то је невјероватно

Name

борац

13.02.2020 17:52

А волим сто им је запријетио.Разисли се незнајуци куда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лол

13.02.2020 20:11

Пошто Додик за себе мисли да је он РС и да напушта БИХ он уствари иде у суботу код Вучића и нормално напушта БИХ,нема од ове авантуре ништа у супротном се повећава списак на црној листи

Name

радник

13.02.2020 20:14

Разбјезали се главом без обзира.Вец годинама некоме пријети,одлицно се увјезбао.

Name

ЈОВАН

14.02.2020 08:26

Браво интелигенцијо(глуп си)

Name

Јелисије

13.02.2020 17:53

Како те није срамота јављате се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родитељ

13.02.2020 17:53

Теско дјеци која има овакве родитеље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Син

13.02.2020 20:16

Теско земљи која има овакве политицаре.

Name

незнам

13.02.2020 17:54

На Корак смо од губитка РС.Бице то Додикова највеца заслуга.Незнам ста им дугује али приводи се крају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

13.02.2020 17:56

ВУКОВИ ПОСТАЛИ ОВЦЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

13.02.2020 17:58

ОХР недонира бас тако како паре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дурмитор

13.02.2020 17:58

Дошли да му се извину и да моле за опрост

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањаца

13.02.2020 20:18

Он це да им опрости сто их је тукао.

Name

Ој гароња

13.02.2020 18:05

Хаха узде се потезу липсајуцем коњу . Не мозес бајо трцат гдје хоцес без својих каубоја

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИШО

14.02.2020 08:25

ЈЕБАЋЕ НАМ МАЈКУ

Name

Ако

13.02.2020 18:08

Ако је истина онда су сигурно само досли да цују ону познату МИЛИНУ :НЕ МОЗЕ НАМ НИКО НИСТА ;а било је и плесацица па ста људи се забавили и отисли .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.02.2020 20:20

Вјероватно су гледали трбусни плес.

Name

босанко

13.02.2020 18:09

хахахахах цут тамо подви реп и сути хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

13.02.2020 18:09

Опа ови су бас брзи.Нису они код Додика него је он код њих на преваспитавању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ицх

13.02.2020 18:11

Није се Бурле бас несто прославио у Сарајеву. Сатор на Змијању му је мало природнији амбијент.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сер од Добоја

13.02.2020 18:15

Рекли Баји да већ једном обзнани шта је потписано у Дејтону и да не чачка мечку у ***

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац Р СРПСКЕ

13.02.2020 18:18

САРОВИЦУ ПОНОВО ТЕ ДОДИК НАВУЦЕ НА ТАНАК ЛЕД. НЕМОЈТЕ СЕ ЦУДИТИ СТО НАРОД НЕВЈЕРУЈЕ ОПОЗИЦИЈИ. СТАЦЕС СА ДОДИКОМ СА ЊИМ НЕМА ПРИЦЕ НИ ОКО ЦЕГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

С.Л.

13.02.2020 18:32

а о чему ти то мучениче.

Name

Озренац

13.02.2020 18:38

Тужан сценарио за сва 3 народа у Републици Српској и БиХ је написан пре много времена, ствар је само како то да пласирају народу а да то он прихвати . У Италији пре мјесец дана на једној шпедицији гледам карту европе док цекам папире и видим неке нове границе на балкану исцртане не маркером него одштампано тако намјерно , нема ни Републике Српске ни БиХ а ни ЦГ велика Хрватска велика Србија и Велика Албанија . Докле год само коментаришемо брод не управљамо ми. Када сва 3 народа крену у хајку на издајнике који су на функцијама мозда буде промјене.

Name

прле54

13.02.2020 19:01

Додик их .ебе ко каубој коња, сваки пут измисли нешто да их навуче а онда им утера! нема ту памети код опозиције ни као зрно граха, обични мулци!

Name

Професионалац

13.02.2020 20:38

А ти се разумијеш у те ствари,само смо тебе чекали да нам објаснио !!!!

Name

Додо

13.02.2020 18:19

Болан људи ста вам је? Нисам ја. Саровици је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маре

13.02.2020 18:21

Па дали је могуће да има још увјек неко да вјерује у Додикове приче.Па ти стварно у главама немају ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мара

13.02.2020 20:22

Има.Додикови гласаци вјерују.

Name

Јавила нам СРНА

13.02.2020 18:23

Казу "Додик позвао амбасадоре" - не знам јел мозе веца лаз. Он је особа на црној листи и он да хоце не мозе ни тефериц у Цајницу сазвати да му додје неког народа озбиљнијег. А не амбасадори хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алебале

13.02.2020 18:59

Српска Независна Самостална..

Name

СРНА

13.02.2020 20:24

Када неце Додик амбасадорима,хоце амбасадори њему.

Name

Аполо 11

13.02.2020 18:25

Имају добре плате,нова аута,хеликоптере,авионе, и још заграбе колико хоће,Узми Додо-Аго колико ти драго а народ тоне ли тоне. Заборавио народ и Макарску и море дали је слано и излете а богами и кољеницу у пасуљу. Ко је куповао по продавницама купује на бувљаку а ко је на бувљаку куповао бори се око пуњења фрижидера,нема га нигдје. Не живим ја лично лоше али кад ми шверцер дође на власт и још соли ми памет е онда ми је тешко и читати овакве чланке. Боже помози.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ререре

13.02.2020 18:33

сад слиједи опет сутња као са програмом???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

13.02.2020 18:34

Ма нећу никад потписати било шта се тиче НАТО а.. Имате 3 покушаја да погодите ко је то изјавио... И шта се дешава?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста

13.02.2020 18:35

Више и овог Додика и његових пријетњи. Хајде више, отцијепи се и нм ти и сви који те подржавају да се више заврши ова агонија. Па или Босна без ентитета или Велика Србија. Ово мрцварење Босне постало је неиздрживо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Закљуцак

13.02.2020 18:38

Расправа је била нормална а одлуке су усвојене једногласно и без поговора тј. по Западном принципу: узми или (стисни па) остави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека

13.02.2020 19:30

Није доста...доста це бити кад он оде и кад се посветимо економији

Name

Сое

13.02.2020 18:46

Сутра се блокада "привремено" обуставља у свјетлу обецања најјацих земаља да це поцети реконструкција Уставног суда. Кладим се у хиљаду еура.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генерал

13.02.2020 18:48

Само нек се повуце да то висе ријесимо па коме обојци а коме опанци. Не иде ово овако висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајор

13.02.2020 20:30

Полако Генерале,не воле сви рат,нису сви тако острасцени.

Name

Берета

14.02.2020 06:27

Генерал је у праву...сад иде прољеце и треба запоцети а не у октобру ил новембру.

Name

РАЗВОДНИК

14.02.2020 06:45

Генерале ти би далеко у позадину а ми на прву линију.Е неце моци ове ноци.

Name

Сјенка

13.02.2020 18:54

Ста то бијасе демократија. ПРед оцима градјана се одрзавају састанци на којима се тако лако брисе воља градјана. Док је оваца бице и цобана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА СРНУ

13.02.2020 19:07

ДОДИК ДА КАЖЕ ВУЧИЋУ ЗА КОЛИКО ЈЕ НОВЦА ПРОДАО РС И ОСТВАРИО САН УНИТАРНА БИХ. МИСЛИ ДА ХЕЛИКОПТЕРОМ КУПИ НАРОД ТО ЈЕ ЗА ИГОРА. ЛУКАЧ МУ ОДУЗЕ ПРОФИТ ШВЕРЦА. ДОЂИ И МЉЕКАРУ ПАЂЕНИ СА МЕНАЏЕРОМ ВУЈОВИЋЕМ ДА СРАВНИТЕ ЦИГАРЕТЕ.

Name

Сенка

13.02.2020 20:33

Нема у РС-у демократије.Одавно је овдје додиктатура.

Name

Били Питон

13.02.2020 19:01

А јест их средио Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

13.02.2020 20:35

Погубили се послије састанка.Не знају да ли су посли или су досли.

Name

007 Бонд

13.02.2020 19:03

Република Српска није сама. Уз Српску је Србија. ..И није ми јасно на основу чега се Федерација и Бошњаци радују- кад је сваки њихов покушај урушавања Српске пропао. ...Значи, нек Бошњаци и Федерација раде свој посао,а Република Српска и Срби ће да раде свој посао, с тим што ће Српска да прати Дејтон, и вратиће сопствену војску, пасош и валуту, мада, по свему судећи- Српска ће ускоро постати део Србије. ...И да се зна да 17.2. у Србију стиже руски војни министар и доноси први од 6 Бук Ц ПВО система, тако да Срби јачају у сваком смислу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

13.02.2020 19:11

На цему си богати те си тако пролупо

Name

Алан Форд

13.02.2020 19:17

Није болест све сто боли

Name

отаН

13.02.2020 19:17

Па ти основно не разумијес! Није Српска потписала Даyтон, вец Србија, Хрватска и БиХ. А тамо писе: "АНЕX 4 Страна 42-43 ЧЛАН 6 УСТАВНИ СУД 1. Састав. Уставни суд Босне и Херцеговине ће имати 9 чланова. а) Четири члана бира представнички дом Федерације, а два члана скупштина Републике Српске. Преостала три члана бира председник Европског суда за људска права након консултација са председништвом 4. Одлуке Одлуке уставног суда ће бити коначне и обавезујуће. Потписали га Србија, БиХ, Хрватска, Амери , Енглези Руси ...."

Name

Сссс

13.02.2020 21:45

Не руше бошњаци и ФБИХ РС руши је Додик, па отишло је више људи за 3 године него за читав рат.,

Name

посматрац

13.02.2020 19:09

Додик це изјавити," ето свједоци сте да сам све покусо али није до мене, јаци тлаци", досада је користи референдум који је посто висе отрцан, сад измисља само нове ублехе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не зна се коме је теже

13.02.2020 19:16

Јадни они преводиоци с њима, који су под тешком заклетвом, бити или не бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засад

13.02.2020 19:26

Кад Американац каже скочи, Милорад пита колико високо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.02.2020 20:39

Ко високо лети(скаце),ниско пада.

Name

Напред БејХа!

14.02.2020 08:23

Америцки савјет вриједи пуно проливене крви, ха, ха..

Name

Ђорђе

13.02.2020 19:43

Додичино, мрцино једна, па и састанак са амбасадорима је институционално одлучивање институција БиХ, а реко си МРЦИНО, да нећеш. До СЛОБОДЕ, као што у Црној Гори иду, биће....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

13.02.2020 20:01

Вјероватно су му опет завртали м....Оцекујем да промјени плоцу као и када је потписао "Програм реформи",тј. пут у НАТО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зарољуб

13.02.2020 20:10

Па ста је сад, је ли било завртања усију или није?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

13.02.2020 20:23

Врати сто си покупио и одлази! Доста је народу лазног србовања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оцигледно

13.02.2020 20:31

Несто нам Лаки нервозан цим недаје изјаве за медије,,није бас протекло све ок...Па зар ви стварно мислите да се мозе изнад дрзаве и остатка свијета који ту дрзаву подрзава и стоји иза ње..мислим на америку еу и нато

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дамир

13.02.2020 20:42

Миле ко миле до подне ведро послијеподне облацно и тако годинама.Зао ми народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

13.02.2020 21:02

Докле ће се бахата власт играти са овим биједним народом пред сваке изборе измисљајуци проблеме и стварајући инцидентне ситуације.Најзалосније од свега сто добар дио овог биједног и осиромашеног народа није свјесно манипулације бахате власти.Трошећи милионе на високе плате,купујући хеликоптере и авионе за себе и задузујуци ову биједну земљу ,није их брига за сиромашне који састављају крај са крајем ,немајући услове за иоле нормалан живот а сјете се народа само кад су избори.Уништавајући све око себе спремни су за нови рат.Надам се да им сада нећемо дозволити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

13.02.2020 21:56

Несто ми се миле умагањио пред квинтом!Велка је то кукавица и јајара,он је права махалкуса!Зна се само дерат на новинаре,ал не на Оливеру Јовицевиц! ОНА МУ ЈЕ ПЕНЦИЛИН!ОД НХЕ ОДЕ ОЗНОЈЕНИХ ГАЦА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није шала

14.02.2020 06:04

Добро се зна да су силеџије по правилу и велике кукавице.

Name

Јалија

13.02.2020 22:59

Кратак састанак.Децко ти си потписао план реформи и у њему све надлезности уставнг суда.Хај здраво. Успут док нисмо изасли,наставис ли сваста прицати и пријетити идес на црну листу еу земаља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сенберац

14.02.2020 07:33

овосу у својој дрзаво таласика и дојду овде и ресавају стоим газде нареде мисле дасу паметни бољебим било даим посудимо великог бату постосу добри и испраксирани гоници и знаду метенисат само како он казе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чика Веља

14.02.2020 07:48

Прво Ви мени вратите 80 дулума земље што сте одузели после 2св рата мом дједу Ристи за пољопривредну задругу, па онда даље наставите причу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако ћемо право

15.02.2020 09:22

Није дуЛума, већ дуНума, уместо Л иде Н.

Name

Станко

14.02.2020 08:10

Људи слабо памте, а брзо заборављају. Сјећа ли се ико санкција ? Сила бога не моли !

ОДГОВОРИТЕ