Сећате ли се ње, била је сиромашна домаћица са лепим гласом а данас је милионерка?!

Британска, а онда и светска јавност је упознала Сузан Бојл (58) пре десетак година након што је наступила у шоуу "Британски суперталент", када је као скромна и сиромашна домаћица све освојила својим анђеоским гласом.

Забава 12.02.2020 | 20:27
Сећате ли се ње, била је сиромашна домаћица са лепим гласом а данас је милионерка?!

58-годишњој Сузан се живот у међувремену променио у потпуности. Више није сиромашна, већ броји милионе фунти на рачуну, изгледа потпуно другачије, а добила је и бројне љубавне, па чак и брачне понуде.

Променио ми се живот. Била сам обична жена и живела сам са мачком. Продала сам преко 20 милиона плоча и то је превише за мене - кроз смех каже Сузан, која сад изгледа много боље него што је се сећате, а финансијски проблеми су далеко иза ње.

На питање да ли себе сматра шампионом, Британка каже:

- Ја сам шампион за оне који немају самопоуздања да ураде то што желе, за оне који немају глас, за оне које други не примећују.

Упркос томе, Сузан је и даље сама. У интервјуу за магазин "ОК!" је открила да је прошло шест година откако је била на последњем састанку с мушкарцем, а трајао је само 45 минута.

Главни разлог због ког тако дуго није изашла с мушкарцем је њен пренатрпани пословни распоред.

- Мислите, излазим ли с мушкарцима? Млађе жене можда излазе, али ја немам времена. Ипак, лепо је што ме то питате. Имала сам дејт у Америци пре шест година, трајао је тачно 45 минута. Отишла сам на масажу у спа центар једног хотела и тамо срела доктора с којим сам изашла на ручак. Нисам то никоме рекла и мој тим је мислио да сам отета и стварно су се успаничили, јер сам имала наступ те вечери.

- Тип је био драг, али није био за мене, не бих се могла носити с толиком одговорношћу - испричала је Сузан и додала како не може да зна када ће јој се љубав десити.

Иако нема среће у љубави, иде јој у зарађивању великих новчаних хонорара. До сада је зарадила отприлике 22 милиона британских фунти, труди се да живи што даље од очију јавности и штеди зарађени новац.

Доказ да и даље живи скромно јесте то што је остала да живи у својој кућици, иако може да приушти себи неколико вила с базеном, а најскупље ствари које је себи приуштила јесу бунда и клавир. Уз то се труди и да положи возачки испит, што јој досад није пошло за руком, па део новца улаже и у сатове вожње.

Подсетимо се њеног наступа у талент шоуу који ју је прославио:

Извор: Телеграф.рс Фото: притсцреен/инстаграм

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММл

12.02.2020 20:17

Свака цаст.Заслузила је само најбоље од зивота.

ОДГОВОРИТЕ