Sećate li se nje, bila je siromašna domaćica sa lepim glasom a danas je milionerka?!

Britanska, a onda i svetska javnost je upoznala Suzan Bojl (58) pre desetak godina nakon što je nastupila u šouu "Britanski supertalent", kada je kao skromna i siromašna domaćica sve osvojila svojim anđeoskim glasom.

Zabava 12.02.2020 | 20:27
Sećate li se nje, bila je siromašna domaćica sa lepim glasom a danas je milionerka?!

58-godišnjoj Suzan se život u međuvremenu promenio u potpunosti. Više nije siromašna, već broji milione funti na računu, izgleda potpuno drugačije, a dobila je i brojne ljubavne, pa čak i bračne ponude.

Promenio mi se život. Bila sam obična žena i živela sam sa mačkom. Prodala sam preko 20 miliona ploča i to je previše za mene - kroz smeh kaže Suzan, koja sad izgleda mnogo bolje nego što je se sećate, a finansijski problemi su daleko iza nje.

Na pitanje da li sebe smatra šampionom, Britanka kaže:

- Ja sam šampion za one koji nemaju samopouzdanja da urade to što žele, za one koji nemaju glas, za one koje drugi ne primećuju.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For the very first time, Susan opened the door to her family home and welcomed OK! Magazine in. Read all about her life over the past ten years, her upcoming TEN tour and have a look around Susan’s Scottish sanctuary! #TEN #Tour #okmagazine #worldexclusive #music

Објава коју дели Susan Boyle (@susanboylemusic) дана

Uprkos tome, Suzan je i dalje sama. U intervjuu za magazin "OK!" je otkrila da je prošlo šest godina otkako je bila na poslednjem sastanku s muškarcem, a trajao je samo 45 minuta.

Glavni razlog zbog kog tako dugo nije izašla s muškarcem je njen prenatrpani poslovni raspored.

- Mislite, izlazim li s muškarcima? Mlađe žene možda izlaze, ali ja nemam vremena. Ipak, lepo je što me to pitate. Imala sam dejt u Americi pre šest godina, trajao je tačno 45 minuta. Otišla sam na masažu u spa centar jednog hotela i tamo srela doktora s kojim sam izašla na ručak. Nisam to nikome rekla i moj tim je mislio da sam oteta i stvarno su se uspaničili, jer sam imala nastup te večeri.

- Tip je bio drag, ali nije bio za mene, ne bih se mogla nositi s tolikom odgovornošću - ispričala je Suzan i dodala kako ne može da zna kada će joj se ljubav desiti.

Iako nema sreće u ljubavi, ide joj u zarađivanju velikih novčanih honorara. Do sada je zaradila otprilike 22 miliona britanskih funti, trudi se da živi što dalje od očiju javnosti i štedi zarađeni novac.

Dokaz da i dalje živi skromno jeste to što je ostala da živi u svojoj kućici, iako može da priušti sebi nekoliko vila s bazenom, a najskuplje stvari koje je sebi priuštila jesu bunda i klavir. Uz to se trudi i da položi vozački ispit, što joj dosad nije pošlo za rukom, pa deo novca ulaže i u satove vožnje.

Podsetimo se njenog nastupa u talent šouu koji ju je proslavio:

Izvor: Telegraf.rs Foto: pritscreen/instagram

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MMl

12.02.2020 20:17

Svaka cast.Zasluzila je samo najbolje od zivota.

ODGOVORITE