Возилом слетио у Саву, рониоци пронашли беживотно тијело

Рониоци Федералне управе цивилне заштите (ФУЦЗ) у ријеци Сави код Орашја пронашли су возило у којем се налази тијело.

Босна и Херцеговина 12.02.2020 | 18:49
Возилом слетио у Саву, рониоци пронашли беживотно тијело

Како је потврђено из ФУЦЗ, неименована особа је возилом слетјела у ријеку Саву на подручју МЗ Видовице код Орашја.

Припадници Сектора криминалистичке полиције, Одјела за истраге Орашје, претходно су изашли на терен и провјером наведене локације пронашли трагове који су указивали на могућност слијетања возила у ријеку Саву.

По доласку на одредиште и након прикупљених информација шесторице ронилаца, припадници Јединице за спашавање под водом заронили су на утврђеној локацији.

Иако је видљивост била веома лоша, рониоци су, одмах након првог зарона, пронашли аутомобил који је, уз помоћ тешке машине осигуране од локалне заједнице, извучен из ријеке Саве на обалу.

Након што је возило у 17:30 сати извучено из ријеке на обалу, установљено је да се у њему налази тијело једне особе, за коју ће истражне радње утврдити ради ли се о особи за којом се трагало.

Возило је нађено десет метара од обале, на дубини од пет метара и двадесет метара низводно од мјеста гдје је слетјело с пута у ријеку Саву.

На терену су, осим припадника ФУЦЗ и ПУ Сектора криминалистичке полиције, Одјела за истраге Орашје, били и припадници Полицијске станице Орашје, који су осигуравали локацију на којој су се одвијали потрага и извлачење возила.

(Аваз) 

Коментари / 0

Оставите коментар