Естрадни рат се наставља: Дарко одговорио Љуби на прозивке!

Пре неколико недеља Љуба Аличић дао је неколико интервјуа за домаће медије у којима је без длаке на језику коментарисао поједине певаче. Љуба је највише ударио на Дарка Лазића о којем се негативно изјашњавао, а сада је млади певач добио прилику да одговори свом старијем колеги.

Забава 12.02.2020 | 14:18
Естрадни рат се наставља: Дарко одговорио Љуби на прозивке!

Како је истакао упитан да се изјасни о естрадном рату који свакако дрма јавност, Дарко није љут и "Љуба има право да каже шта мисли".

"Ја против тог човека немам апсолутно ништа. Ја њега много волим и поштујем, певам његове песме... Не знам одакле њему да даје два интервјуа, да ме испљује тако, али не могу да му замерим, он је човек од ког сам ја учио, поштујем га, стигле су га мало и године, све ја то разумем. Ја на њега нисам љут, иако је све то рекао, он је Љуба Аличић и ја њега волим и поштујем, он има право да каже шта он мисли", изјавио је Дарко.

Лазић је, затим, прокоментарисао и наводе да се његова кума Андреана Чекић удаје, те да ће ускоро усвојити и дете.

"Да она спрема свадбу и да усваја бебу, ваљда бих ја то први знао, ми смо кумови. Зашто да не, ако је она срећна са Марком, зашто да не направе свадбу. То је његова ствар, развешће се, 'де неће да се разведе", закључио је певач.

Извор: Курир/Пинк Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар