Estradni rat se nastavlja: Darko odgovorio Ljubi na prozivke!

Pre nekoliko nedelja Ljuba Aličić dao je nekoliko intervjua za domaće medije u kojima je bez dlake na jeziku komentarisao pojedine pevače. Ljuba je najviše udario na Darka Lazića o kojem se negativno izjašnjavao, a sada je mladi pevač dobio priliku da odgovori svom starijem kolegi.

Zabava 12.02.2020 | 14:18
Estradni rat se nastavlja: Darko odgovorio Ljubi na prozivke!

Kako je istakao upitan da se izjasni o estradnom ratu koji svakako drma javnost, Darko nije ljut i "Ljuba ima pravo da kaže šta misli".

"Ja protiv tog čoveka nemam apsolutno ništa. Ja njega mnogo volim i poštujem, pevam njegove pesme... Ne znam odakle njemu da daje dva intervjua, da me ispljuje tako, ali ne mogu da mu zamerim, on je čovek od kog sam ja učio, poštujem ga, stigle su ga malo i godine, sve ja to razumem. Ja na njega nisam ljut, iako je sve to rekao, on je Ljuba Aličić i ja njega volim i poštujem, on ima pravo da kaže šta on misli", izjavio je Darko.

Lazić je, zatim, prokomentarisao i navode da se njegova kuma Andreana Čekić udaje, te da će uskoro usvojiti i dete.

"Da ona sprema svadbu i da usvaja bebu, valjda bih ja to prvi znao, mi smo kumovi. Zašto da ne, ako je ona srećna sa Markom, zašto da ne naprave svadbu. To je njegova stvar, razvešće se, 'de neće da se razvede", zaključio je pevač.

Izvor: Kurir/Pink Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar