Дјевојка из БиХ избола таксисту у Сент Луису

Двадесетједногодишња Ајла Зекан поријеклом из БиХ ухапшена је у суботу навече у америчком граду Сент Луису, саопштио је уред шерифа у округу Џеферсон.

Свијет 11.02.2020 | 07:30
Дјевојка из БиХ избола таксисту у Сент Луису

Она се сумњичи за напад на таксисту и покушај крађе такси возила прошлог уторка, 4. фебруара. Таксиста је избоден 11 пута ножем, наводи се у саопштењу шерифа. 

Како се наводи у саопштењу, Зекан ће бити смјештена у затвор, а одређена јој је и кауција од пола милиона долара, и то у готовини.

Аваз сазнаје да је Ајла Зекан поријеклом из Босне и Херцеговине као и да је одавно позната по криминалу у том америчком граду. 

- Она је имала проблема са законом због крађе у болници. Њени “пријатељи” који су били на паркингу током тог инцидента су чекали у аутомобилу. Нисмо имали доказа да су учествовали у крађи, тако да смо их морали пустити, али је Ајла ухваћена на дјелу. Њени тзв. пријатељи су познати полицији због истрага везаних за илегалне дроге и друге ниже криминалне радње. Шта год да је Ајла добила од суда за крађу, очигледно није било довољно - рекао је за “Аваз” човјек који је једне прилике ухватио Ајлу у крађи. 

Он је навео како је Ајла Зекан добро позната по криминалу у Сент Луису због којих се  заједница поријеклом из БиХ у том граду суочава с проблемима. 

(Аваз)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Карадоз

11.02.2020 11:17

Вако је то било, зена досла то таxи станда, са кофером. Таксиста изасао да абаци кофер у гепен и оклизне се на кору од банане. И тако једно једанаест пута.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сант Л

11.02.2020 14:41

А бас тако било па будите свједок господици јел сте све видјели аха,аха.

Name

Јос им послати,

11.02.2020 17:59

О.ваквих и мало, љуцих Босанаца.

ОДГОВОРИТЕ