Тегелтија позвао Орбана да што скорије посјети БиХ

Тегелтија упутио је позив мађарском премијеру Виктору Орбану да што скорије посјети БиХ.

Босна и Херцеговина 10.02.2020 | 19:10
Тегелтија позвао Орбана да што скорије посјети БиХ

Предсједавајући Савјета министара БиХ Зоран Тегелтија разговарао је данас у Сарајеву са амбасадором Мађарске у БиХ Кристијаном Пошом.

На састанку је разговарано о актуелној политичкој и економској ситуацији у БиХ и региону, а саговорници су размијенили мишљење и о могућностима за превазилажење застоја у процесу европских интеграција у БиХ.

Предсједавајући Тегелтија упознао је амбасадора Пошу са приоритетима у раду новоформираног Савјета министара, те нагласио да ће Савјет министара, упркос кашњењу у процесу формирања власти и изазовима са којима се сусреће, предано радити на рјешавању питања важних за живот свих грађана у БиХ.   

У разговору са амбасадором Мађарске у БиХ, предсједавајући Савјета министара истакао је да БиХ и Мађарска имају политичке односе без отворених питања и добру билатералну сарадњу, те изразио опредјељење за интензивирање односа са Мађарском у областима од заједничког интереса.   

Саговорници су размијенили мишљења и о другим актуелним темама, а предсједавајући Тегелтија упутио је позив мађарском премијеру Виктору Орбану да што скорије посјети БиХ.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Рале

10.02.2020 18:20

Нико паметан неце ни доци, али имате ви своје интерездјије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

10.02.2020 18:32

ДЕ ТИ НАМА РЕЦИ ЧИЈИ ЈЕ ЛАНАЦ МАРКЕТА КОРТ БИТАНГО СЕОСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ах

10.02.2020 19:12

Зна се !цовјек постигао највиси ниво па зато и јест запосјео фотељу!!!мјесто у затворе они у фитељеее!повезани у хоботницу стите једни друге!ово нема ни у тунгузији злоупотреб е полозаја институција и бахацење на све нацине!изнад закона !зло невидјеноооо!!!

Name

За Ах

11.02.2020 14:37

Ово је реплика Тунгузије, зато је још и горе. Овдје долазе само они који морају, тј. по задатку, а сваки политичар који има лично достојанство, неће овдје доћи. Вријеме је досад све показало.

Name

Ухх

10.02.2020 19:33

Хоцес ли Орбану казати да и зену запосљавас у дрзавне институције? Лопови једни.

ОДГОВОРИТЕ