Јовић одушевио навијаче!

Чекало се дуго на први погодак Луке Јовића у дресу Реал Мадрида, а када је он стигао, чинило се да ће вечност проћи до још једног поготка српског нападача. Међутим, колико год да није имао среће играч са Лукиним умећем, знањем и способности да постигне гол, не може толико да игра без постигнутог гола.

Фудбал 10.02.2020 | 15:11
Јовић одушевио навијаче!

После 30. октобра прошле године и утакмице против Легањеса на којој је Лука Јовић за 21 минут на терену био стрелац у победи од 5:0, навијачи су чекали три месеца за нову радост коју им је донео Србин. Није увек било времена да скупо плаћено појачање покаже шта уме, пошто је озбиљну минутажу добио тек након повреде Карима Бенземе, првог нападача екипе.

Тако је и на утакмици против Осасуне, одигране у недељу, Јовић од Зидана добио свега неколико минута на терену. Овог пута, никаква срећа није могла да спречи радост момка рођеног у Бијељини. У 92. минуту је добио додавање од Валвердеа, а онда снажно закуцао лопту у мрежу, левом, условно речено, слабијом ногом. Многе је том приликом посетио чак и на гол Зидана у финалу Лиге шампиона из 2002. године.

Као што је и Зинедин Зидан рекао после утакмице, нема сумње да овај гол може знатно да подигне самопоуздање Јовићу, што му је потребно након што је неколико месеци трпео честе критике од стране шпанских медија.

Значиће ово и навијачима Реал Мадрида, ипак је њихов клуб издвојио огромну своту новца (60.000.000 евра) за двадесетдвогодишњег нападача репрезентације Србије. Присталице краљевског клуба су партију Луку Јовића од пар минута, оценили боље од свих осталих играча. Свих, осим Иска, са којим Србин дели прво место у великој анкети Марке", у којој су обојица добила по 1.700 гласова.

Па, када се све узме у обзир, да је Зидан задовољан (уз жељу да Јовић буде још бољи), а и навијачи, на Луки је само да настави са напорним радом и нико неће морати да брине за њега и његову будућност. Ма шта шпански медији писали о њему, а писали су свашта - од тога да га саиграчи бојкотују, до тога да по свему судећи није за Реал.

По свему судећи, његово време - тек сад почиње.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар