Опрема стан: Певачица за лустере дала 10.000 евра!

Пре неколико дана певачица је искеширала око 10.000 евра за шест кристалних лустера у једном тржном центру, сазнаје „Ало!“.

Забава 07.02.2020 | 19:45
Опрема стан: Певачица за лустере дала 10.000 евра!

Она је у радњу стигла у пратњи супруга Ташкета, а пажњу су јој привукли најскупљи лустери.

- Вики је једно поподне ушетала у радњу руку под руку са својим мужем, а потом се упутила у део где су лустери и почела да мерка све редом. Наравно, за око су јој запали најскупљи који постоје у тој радњи и од којих није могла да одвоји поглед - каже извор и открива да се ради о кристалним лустерима чија се цена креће од 1.000 до чак 3.000 евра.

- Када је запосленима рекла да јој је потребно шест лустера, сви су били изненађени с обзиром на то да је пожелела да купи баш те најскупље. Тражила је четири велика и два мања како би имала по један у свакој соби. Била је пресрећна када је чула да у радњи има онолико комада колико жели, али њен муж није деловао тако расположено. Ко би му и замерио када је због њене жеље за кристалним лустерима морао да искешира 10.000 евра - наводи извор и истиче да је Миљковићева као права звезда рекла да ће послати раднике по своје лустере уколико они не буду могли да јој их доставе.

- Осим што је љубазно захвалила радницама које су јој помогле у одабиру, Вики је понудила да њени радници дођу по лустере уколико радња не може да их достави кроз дан-два. Чини се да јој се баш жури да монтира све што је замислила у свом новом стану и да не жели да губи време - закључује извор за „Ало!“.

Извор: Ало.рс Фото: Рајко Ристић

Коментари / 0

Оставите коментар