Oprema stan: Pevačica za lustere dala 10.000 evra!

Pre nekoliko dana pevačica je iskeširala oko 10.000 evra za šest kristalnih lustera u jednom tržnom centru, saznaje „Alo!“.

Zabava 07.02.2020 | 19:45
Oprema stan: Pevačica za lustere dala 10.000 evra!

Ona je u radnju stigla u pratnji supruga Tašketa, a pažnju su joj privukli najskuplji lusteri.

- Viki je jedno popodne ušetala u radnju ruku pod ruku sa svojim mužem, a potom se uputila u deo gde su lusteri i počela da merka sve redom. Naravno, za oko su joj zapali najskuplji koji postoje u toj radnji i od kojih nije mogla da odvoji pogled - kaže izvor i otkriva da se radi o kristalnim lusterima čija se cena kreće od 1.000 do čak 3.000 evra.

- Kada je zaposlenima rekla da joj je potrebno šest lustera, svi su bili iznenađeni s obzirom na to da je poželela da kupi baš te najskuplje. Tražila je četiri velika i dva manja kako bi imala po jedan u svakoj sobi. Bila je presrećna kada je čula da u radnji ima onoliko komada koliko želi, ali njen muž nije delovao tako raspoloženo. Ko bi mu i zamerio kada je zbog njene želje za kristalnim lusterima morao da iskešira 10.000 evra - navodi izvor i ističe da je Miljkovićeva kao prava zvezda rekla da će poslati radnike po svoje lustere ukoliko oni ne budu mogli da joj ih dostave.

- Osim što je ljubazno zahvalila radnicama koje su joj pomogle u odabiru, Viki je ponudila da njeni radnici dođu po lustere ukoliko radnja ne može da ih dostavi kroz dan-dva. Čini se da joj se baš žuri da montira sve što je zamislila u svom novom stanu i da ne želi da gubi vreme - zaključuje izvor za „Alo!“.

Izvor: Alo.rs Foto: Rajko Ristić

Komentari / 0

Ostavite komentar