"Народ зна шта је Додик урадио због фотеље у Сарајеву"

Позивам све грађане Фоче али и Републике Српске да присуствују сутра јавној трибини „Буђење Српске“ која ће се одржати у Фочи у организацији Клубова посланика СДС и ПДП у Народној скупштини Републике Српске – казао је шеф Клуба посланика Српске демократске странке у НСРС Миладин Станић.

Република Српска 06.02.2020 | 15:12
"Народ зна шта је Додик урадио због фотеље у Сарајеву"

„Желимо да разговарамо са грађанима о незапамћеној велеиздаји коју је починио српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик, трасирајући пут Републике Српске у НАТО алијансу без знања и сагласности грађана. И до сада су крали и лагали али посљедња сједница Народне скупштине Републике Српске је доказ да су почели да документују своје преваре“ – истакао је Станић. 

Станић је нагласио да је посљедња сједница Народне скупштине Републике Српске била само представа за јавност и да је требало само 46 дана да се покаже да је Додик потписом на Програм реформи БиХ пристао на МАП и пут БиХ у НАТО.

„Вријеме је за буђење Српске из ружног сна у који нас је увео Милорад Додик. Они могу да избјегавају одржавање посебне сједнице НСРС о питању незапамћене издаје СНСД-а у Сарајеву али народ зна шта је Додик урадио како би се докопао фотеља у Сарајеву“ – истакао је шеф Клуба посланика СДС у НСРС. 

Он је поновио да ће СДС уз подршку грађана истрајати на одржавању посебне сједнице НСРС о документу Програм реформи БиХ и последицама које ће имати по Републику Српску и још једном позвао грађане да присуствују трибинама „Буђење Српске“ које ће се у наредном временском периоду одржавати у градовима широм Републике Српске. 

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Ухх

06.02.2020 14:29

Није само додик издао. Вец сва коалицја која је са њим. Једном руком дизу три прста а другом краду од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја

06.02.2020 18:59

Нисам јос обавио..цисцење..цијелог терена у рс

Name

Свиско

06.02.2020 15:26

Сви сте ви издали,свако по мало у свом мандату !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

06.02.2020 16:00

ОВО СЕ НЕМОЗЕ ОПРОСТИТИ ПОСЛАДЊА ЗБИВАЊА НА ЗАДЊОЈ СКУПСТИНИ И ЛУКАЦ ЈОС НИЈЕ КАЗЊЕН ЗА ОНО СТО ЈЕ УРАДИО ДРАСКЗ СТА ОЦЕКИВАТИ ОПОЗИЦИЈА ПОБЈWДЈУЈЕ НАРОД РС ЈЕ УЗ ВУКАНА ДРАСКА ЈЕЛЕНУ СТАНИЦАИ ОСТАЛЕ БОРЦЕ ЗА ПРАВДУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милостиви

06.02.2020 16:22

Ви добро знате да су Додикови порјеклом И Дувна право пресуме им је Додиг где И данас зиве.Пито сам те мјестане И они казу да му је отац розден овде па отисо у Црну Гору И таме се озенио.Био једно па пресао на друго сад досао у Сарајево сад це преци на Ислам. Он је паметан цовек ко је год јаци он му се поклони И приклони.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Због тендера

06.02.2020 16:56

Лицне користи прије свега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјокс

06.02.2020 17:22

И он је потомак Сулејмана Велицанственог као и сви други..но сикирики..

Name

БЛ

07.02.2020 07:45

ПА НАРАВНО ДА ЗНА ЗНАО ЈЕ И НА ЗАДЊОЈ СКУПСТИНИ ГЛЕДАЈУЦИ ОНУ СРАМОТУ СТА РАДЕ ОПОЗИЦИЈИ ЛАЗУЦИ ЊИХОВИ ПУЛЕНИ АЛ БЕЗ ИМАЛО СТИДА И СРАМА И ЈОС ЛУКАЦ УДАТА ЗА СВАКУ ОСУДУ АЛ КО МУ СТА МОЗЕ НАРОД ЦУТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјецити опозиционар

07.02.2020 09:46

Зна народ, али има много дупелизаца.

ОДГОВОРИТЕ