"Narod zna šta je Dodik uradio zbog fotelje u Sarajevu"

Pozivam sve građane Foče ali i Republike Srpske da prisustvuju sutra javnoj tribini „Buđenje Srpske“ koja će se održati u Foči u organizaciji Klubova poslanika SDS i PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske – kazao je šef Kluba poslanika Srpske demokratske stranke u NSRS Miladin Stanić.

Republika Srpska 06.02.2020 | 15:12
"Narod zna šta je Dodik uradio zbog fotelje u Sarajevu"

„Želimo da razgovaramo sa građanima o nezapamćenoj veleizdaji koju je počinio srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, trasirajući put Republike Srpske u NATO alijansu bez znanja i saglasnosti građana. I do sada su krali i lagali ali posljednja sjednica Narodne skupštine Republike Srpske je dokaz da su počeli da dokumentuju svoje prevare“ – istakao je Stanić. 

Stanić je naglasio da je posljednja sjednica Narodne skupštine Republike Srpske bila samo predstava za javnost i da je trebalo samo 46 dana da se pokaže da je Dodik potpisom na Program reformi BiH pristao na MAP i put BiH u NATO.

„Vrijeme je za buđenje Srpske iz ružnog sna u koji nas je uveo Milorad Dodik. Oni mogu da izbjegavaju održavanje posebne sjednice NSRS o pitanju nezapamćene izdaje SNSD-a u Sarajevu ali narod zna šta je Dodik uradio kako bi se dokopao fotelja u Sarajevu“ – istakao je šef Kluba poslanika SDS u NSRS. 

On je ponovio da će SDS uz podršku građana istrajati na održavanju posebne sjednice NSRS o dokumentu Program reformi BiH i posledicama koje će imati po Republiku Srpsku i još jednom pozvao građane da prisustvuju tribinama „Buđenje Srpske“ koje će se u narednom vremenskom periodu održavati u gradovima širom Republike Srpske. 

(BN)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Uhh

06.02.2020 14:29

Nije samo dodik izdao. Vec sva koalicja koja je sa njim. Jednom rukom dizu tri prsta a drugom kradu od naroda.

ODGOVORITE
Name

baja

06.02.2020 18:59

Nisam jos obavio..ciscenje..cijelog terena u rs

Name

Svisko

06.02.2020 15:26

Svi ste vi izdali,svako po malo u svom mandatu !!

ODGOVORITE
Name

Bl

06.02.2020 16:00

OVO SE NEMOZE OPROSTITI POSLADNJA ZBIVANJA NA ZADNJOJ SKUPSTINI I LUKAC JOS NIJE KAZNJEN ZA ONO STO JE URADIO DRASKZ STA OCEKIVATI OPOZICIJA POBJWDJUJE NAROD RS JE UZ VUKANA DRASKA JELENU STANICAI OSTALE BORCE ZA PRAVDU

ODGOVORITE
Name

Milostivi

06.02.2020 16:22

Vi dobro znate da su Dodikovi porjeklom I Duvna pravo presume im je Dodig gde I danas zive.Pito sam te mjestane I oni kazu da mu je otac rozden ovde pa otiso u Crnu Goru I tame se ozenio.Bio jedno pa presao na drugo sad dosao u Sarajevo sad ce preci na Islam. On je pametan covek ko je god jaci on mu se pokloni I prikloni.

ODGOVORITE
Name

Zbog tendera

06.02.2020 16:56

Licne koristi prije svega.

ODGOVORITE
Name

Djoks

06.02.2020 17:22

I on je potomak Sulejmana Velicanstvenog kao i svi drugi..no sikiriki..

Name

BL

07.02.2020 07:45

PA NARAVNO DA ZNA ZNAO JE I NA ZADNJOJ SKUPSTINI GLEDAJUCI ONU SRAMOTU STA RADE OPOZICIJI LAZUCI NJIHOVI PULENI AL BEZ IMALO STIDA I SRAMA I JOS LUKAC UDATA ZA SVAKU OSUDU AL KO MU STA MOZE NAROD CUTI

ODGOVORITE
Name

Vjeciti opozicionar

07.02.2020 09:46

Zna narod, ali ima mnogo dupelizaca.

ODGOVORITE