Поште Српске обуставиле пријем пошиљки за Кину

Из Пошта Републике Српске данас је потврђено да је пријем свих врста поштанских пошиљки за Кину обустављен до даљњег због обуставе летова авиокомпанија које их превозе, док је увоз пошиљака из те земље за примаоце на подручју Пошта РС знатно отежан.

Република Српска 06.02.2020 | 13:41
Поште Српске обуставиле пријем пошиљки за Кину

"Увоз пошиљака из Кине за примаоце на подручју Пошта РС није обустављен, али је значајно отежан. Уколико неко очекује пошиљке из Кине, рокови пријеноса су продужени", наводе из овог предузећа.

Када је ријеч о пријему ДХЛ пошиљки за Кину, пријем се обуставља само за подручје Вухана, док се за остатак те земље врши пријем пошиљки, али с продуженим роковима преноса.

Моле кориснике за разумијевање док не буде нормализовано функционисање поштанског саобраћај.

Поште РС су од Института за јавно здравство РС-а добили информацију да се коронавирус не преноси предметима опште употребе, нити преко других предмета.

(Агенције)  

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

4000 усло

06.02.2020 12:57

Вазно је да је 4000 усло. Како смо ми коров, а корову ни атомска не мозе ниста, мозе нама уци и милион, аман нема тај Корона овде сансе. Како су сви на теским дрогама од вртица до миниатара, брале нико га ни осјетити неце. Лудацка земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

07.02.2020 07:30

Ај будало лијечи се.Земља је супер само стока живи у њој

Name

Демос

07.02.2020 14:14

То профа брате знам да је идеја твоја сви кинези ће се сада учланити у сдс али опет ти не могу ништа јер Лукавица је уз тебе цијела!

ОДГОВОРИТЕ