Pošte Srpske obustavile prijem pošiljki za Kinu

Iz Pošta Republike Srpske danas je potvrđeno da je prijem svih vrsta poštanskih pošiljki za Kinu obustavljen do daljnjeg zbog obustave letova aviokompanija koje ih prevoze, dok je uvoz pošiljaka iz te zemlje za primaoce na području Pošta RS znatno otežan.

Republika Srpska 06.02.2020 | 13:41
Pošte Srpske obustavile prijem pošiljki za Kinu

"Uvoz pošiljaka iz Kine za primaoce na području Pošta RS nije obustavljen, ali je značajno otežan. Ukoliko neko očekuje pošiljke iz Kine, rokovi prijenosa su produženi", navode iz ovog preduzeća.

Kada je riječ o prijemu DHL pošiljki za Kinu, prijem se obustavlja samo za područje Vuhana, dok se za ostatak te zemlje vrši prijem pošiljki, ali s produženim rokovima prenosa.

Mole korisnike za razumijevanje dok ne bude normalizovano funkcionisanje poštanskog saobraćaj.

Pošte RS su od Instituta za javno zdravstvo RS-a dobili informaciju da se koronavirus ne prenosi predmetima opšte upotrebe, niti preko drugih predmeta.

(Agencije)  

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

4000 uslo

06.02.2020 13:57

Vazno je da je 4000 uslo. Kako smo mi korov, a korovu ni atomska ne moze nista, moze nama uci i milion, aman nema taj Korona ovde sanse. Kako su svi na teskim drogama od vrtica do miniatara, brale niko ga ni osjetiti nece. Ludacka zemlja.

ODGOVORITE
Name

Miki

07.02.2020 08:30

Aj budalo liječi se.Zemlja je super samo stoka živi u njoj

Name

Demos

07.02.2020 15:14

To profa brate znam da je ideja tvoja svi kinezi će se sada učlaniti u sds ali opet ti ne mogu ništa jer Lukavica je uz tebe cijela!

ODGOVORITE