Славици брак пукао због естраде!

Славица Ћуктераш признала је да се развела од фудбалера Владе Аврамова, али о детаљима није желела да говори за јавност. Како се сада наводи, певачица је била та која је одлучила да стави тачку на брак јер је супруг није подржао у жељи да се врати наступима.

Забава 05.02.2020 | 20:31
Славици брак пукао због естраде!

Славица је решила да се после пет година врати на сцену, али је Аврамов у томе није подржао, пошто је сматрао да јој је место уз њега у иностранству, а не на тезгама.

- Славица је 2018. разговарала са супругом и он је подржао да се врати музици. Снимила је сингл, почела је да се појављује у медијима, што је у њој пробудило жељу да се у потпуности врати свом послу. Тада је рекла Владимиру да би желела да почне и да наступа, а он је одмах негодовао. Рекао јој је: "Не долази у обзир да моја жена пева по кафанама. Ти треба да пратиш мене и породицу, као и досад. Можеш да снимаш песме, али не и да наступаш" - тврди извор овог листа.

Како се даље наводи, певачицу је то веома повредило.

- Још док су се забављали, она је спаковала кофере и преселила се код њега у Италију, а затим су живели у Јапану дуже од годину дана. Након тога су се вратили у Србију, а онда је он крајем 2018. добио понуду да опет оде у иностранство, али Славица је већ тада снимила сингл и није хтела да пође с њим. Он је тренутно тренер голмана у ФК Хонвед из Будимпеште - наводи даље извор и наставља:

- Славица је очекивала да ће је муж подржати. Међутим, то се није десило, па је схватила да такав брак нема будућност. Њих двоје током брака нису имали већих трзавица, али јесу док су се забављали. Отприлике су и тад разлози били исти, с тим што је она тада попустила и послушала Владимира да се повуче са сцене. Сада им је дете порасло, Ћуктерашевој мама помаже у свему и нема препрека да се врати каријери. Од развода је објавила неколико песама, а недавно је имала и наступ у једној београдској кафани.

Славица и Влада, који се сада бави тренерским послом, венчали су се 2016. године и у браку добили ћеркицу Викторију.

- Када сам упознала Владу, имала сам успешну каријеру коју сам прекинула да бисмо се остварили као родитељи. Сада више нисам спремна за таква одрицања - рекла је недавно Славица.

Извор: Ало.рс Фото: инстаграм принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар