Slavici brak pukao zbog estrade!

Slavica Ćukteraš priznala je da se razvela od fudbalera Vlade Avramova, ali o detaljima nije želela da govori za javnost. Kako se sada navodi, pevačica je bila ta koja je odlučila da stavi tačku na brak jer je suprug nije podržao u želji da se vrati nastupima.

Zabava 05.02.2020 | 20:31
Slavici brak pukao zbog estrade!

Slavica je rešila da se posle pet godina vrati na scenu, ali je Avramov u tome nije podržao, pošto je smatrao da joj je mesto uz njega u inostranstvu, a ne na tezgama.

- Slavica je 2018. razgovarala sa suprugom i on je podržao da se vrati muzici. Snimila je singl, počela je da se pojavljuje u medijima, što je u njoj probudilo želju da se u potpunosti vrati svom poslu. Tada je rekla Vladimiru da bi želela da počne i da nastupa, a on je odmah negodovao. Rekao joj je: "Ne dolazi u obzir da moja žena peva po kafanama. Ti treba da pratiš mene i porodicu, kao i dosad. Možeš da snimaš pesme, ali ne i da nastupaš" - tvrdi izvor ovog lista.

Kako se dalje navodi, pevačicu je to veoma povredilo.

- Još dok su se zabavljali, ona je spakovala kofere i preselila se kod njega u Italiju, a zatim su živeli u Japanu duže od godinu dana. Nakon toga su se vratili u Srbiju, a onda je on krajem 2018. dobio ponudu da opet ode u inostranstvo, ali Slavica je već tada snimila singl i nije htela da pođe s njim. On je trenutno trener golmana u FK Honved iz Budimpešte - navodi dalje izvor i nastavlja:

- Slavica je očekivala da će je muž podržati. Međutim, to se nije desilo, pa je shvatila da takav brak nema budućnost. Njih dvoje tokom braka nisu imali većih trzavica, ali jesu dok su se zabavljali. Otprilike su i tad razlozi bili isti, s tim što je ona tada popustila i poslušala Vladimira da se povuče sa scene. Sada im je dete poraslo, Ćukteraševoj mama pomaže u svemu i nema prepreka da se vrati karijeri. Od razvoda je objavila nekoliko pesama, a nedavno je imala i nastup u jednoj beogradskoj kafani.

Slavica i Vlada, koji se sada bavi trenerskim poslom, venčali su se 2016. godine i u braku dobili ćerkicu Viktoriju.

- Kada sam upoznala Vladu, imala sam uspešnu karijeru koju sam prekinula da bismo se ostvarili kao roditelji. Sada više nisam spremna za takva odricanja - rekla je nedavno Slavica.

Izvor: Alo.rs Foto: instagram printscreen

 

Komentari / 0

Ostavite komentar