Милан Тубин тврди да није физички напао Предојевића

Народни посланик Милан Тубин тврди да није физички напао предсједника Борачке организације града Приједора Зорана Предојевића. Тубин је оптужен да је јутрос у просторијама Борачке организације дословно ишамарао Предојевића.

Република Српска 04.02.2020 | 17:15
Милан Тубин тврди да није физички напао Предојевића

Након јутрошњег инцидента у којем је, према писању неких медија, дошло до физичког обрачуна између предсједника Градског одбора СДС-а Приједор и посланика у Народној скупштини Милана Тубина и Зорана Предојевића предсједника Борачке организације Града Приједора , огласио се Тубин.

Он је на конференцији за медије рекао да је све било супротно, односно да је Предојевић њега покушао да удари.

Тубин је навео да му се одмах по уласку у канцеларију Борачке организације Предојевић унио у лице и да му је упутио низ верабалних увреда.

Данашњи инцидент је, како је Тубин нагласио, посљедица јучерашње Скупштине на којој је одборник СДС Славко Шврака био суздржан приликом гласања на скупштинском засједању локалног парламента о иницијативи за оснивање општине Козарац.

Тубин додаје да је отишао у зграду предсједништва борачке организације у намјери да  тражи од Предојевића да се Борачка организација огради од суздржаног гласања одборника СДС Славка Швраке.

Додао је да Предојевић заступа интересе ДНС и Марка Павића те да то не би смио као предсједник Борачке организације да ради.

Након што је саслушан у просторијама Полицијске управе Приједор, Зоран Предојевић је рекао да је било физичког обрачуна, али да ће детаљне информације саопштити сутра након сједнице предсједништва Борачке организације.

Из полицијске управе Приједор потврђено је да су запримили дојаву о инциденту у 11:35 , након чега су полицијски службеници изашли на лице мјеста, те поступили по пријави и у службеним просторијама полицијске управе Приједор саслушали наведена лица.

Након документовања и комплетирања предмета, Основном суду у Приједору против лица М.Т. биће достављен захтјев за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја „Туча и физички напад“ и „Вријеђање“ по Закону о јавном реду и миру.

БН ТВ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Кум

04.02.2020 16:57

Да,да господин милан тубин је вјероватно сигурно тески насилник и воли се туцом обрацунавати исто као сто онај баја заступа и брани српске интересе.смијесно до бола

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.02.2020 17:48

Одлуци- вјероватно или сигурно?!

Name

коприва

04.02.2020 17:33

Правда за Тубина днс се свима згадио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ктв

04.02.2020 17:46

Мени се сдс згадио,само пдп

Name

04.02.2020 19:02

Није Тубин никога тукао. Били су сами. Ко је сведок?

Name

ТЕШКО НАМА

04.02.2020 21:13

Овај Предојевић је толико заслужан и популаран у Приједору да се никад неби појавио у јавности да га човјек није налупо. Гдје је био Мацура првоборац са прве линије да га одбрани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГУТИН РОДИЋ

05.02.2020 08:28

Није коректно од Тубина да веже Марка Павића за ДНС, он је поднио оставку. Тубине, наш нови предсједник је уважени господин Ненад Нешић, знам ја да ви имате комплекс од господина Павића, али он ће до краја живота бити господин, за разлику од вас који то никада нисте били, а ваше понашање говори и да никада нећете ни бити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје су дани ти..

05.02.2020 13:29

НИ родићи нису што су некда били..!! Почев од Славка, хероја народнога, слава му и част, па на даље. Али, узмути се све послије, Приједор, Козара и Поткозарје нису што били прије. Падоше..

Name

БЛ

05.02.2020 09:01

СРАМОТА ТАКВА ДРСКОСТ МОРА ДА ЈЕ ИЗ СНСД ТО ЈЕ ЊИХОВ СТИЛ ТОГ ЦОВЈЕКА КАЗНИТИ ЗА НАСИЛНИСТВО КО ЈЕ ОН ДА НЕКОГ УДАРА УЗАС НЕОПРОСТИВО СИЛЕДЈИЈА

ОДГОВОРИТЕ