Milan Tubin tvrdi da nije fizički napao Predojevića

Narodni poslanik Milan Tubin tvrdi da nije fizički napao predsjednika Boračke organizacije grada Prijedora Zorana Predojevića. Tubin je optužen da je jutros u prostorijama Boračke organizacije doslovno išamarao Predojevića.

Republika Srpska 04.02.2020 | 17:15
Milan Tubin tvrdi da nije fizički napao Predojevića

Nakon jutrošnjeg incidenta u kojem je, prema pisanju nekih medija, došlo do fizičkog obračuna između predsjednika Gradskog odbora SDS-a Prijedor i poslanika u Narodnoj skupštini Milana Tubina i Zorana Predojevića predsjednika Boračke organizacije Grada Prijedora , oglasio se Tubin.

On je na konferenciji za medije rekao da je sve bilo suprotno, odnosno da je Predojević njega pokušao da udari.

Tubin je naveo da mu se odmah po ulasku u kancelariju Boračke organizacije Predojević unio u lice i da mu je uputio niz verabalnih uvreda.

Današnji incident je, kako je Tubin naglasio, posljedica jučerašnje Skupštine na kojoj je odbornik SDS Slavko Švraka bio suzdržan prilikom glasanja na skupštinskom zasjedanju lokalnog parlamenta o inicijativi za osnivanje opštine Kozarac.

Tubin dodaje da je otišao u zgradu predsjedništva boračke organizacije u namjeri da  traži od Predojevića da se Boračka organizacija ogradi od suzdržanog glasanja odbornika SDS Slavka Švrake.

Dodao je da Predojević zastupa interese DNS i Marka Pavića te da to ne bi smio kao predsjednik Boračke organizacije da radi.

Nakon što je saslušan u prostorijama Policijske uprave Prijedor, Zoran Predojević je rekao da je bilo fizičkog obračuna, ali da će detaljne informacije saopštiti sutra nakon sjednice predsjedništva Boračke organizacije.

Iz policijske uprave Prijedor potvrđeno je da su zaprimili dojavu o incidentu u 11:35 , nakon čega su policijski službenici izašli na lice mjesta, te postupili po prijavi i u službenim prostorijama policijske uprave Prijedor saslušali navedena lica.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Osnovnom sudu u Prijedoru protiv lica M.T. biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja „Tuča i fizički napad“ i „Vrijeđanje“ po Zakonu o javnom redu i miru.

BN TV

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Kum

04.02.2020 16:57

Da,da gospodin milan tubin je vjerovatno sigurno teski nasilnik i voli se tucom obracunavati isto kao sto onaj baja zastupa i brani srpske interese.smijesno do bola

ODGOVORITE
Name

Re

04.02.2020 17:48

Odluci- vjerovatno ili sigurno?!

Name

kopriva

04.02.2020 17:33

Pravda za Tubina dns se svima zgadio

ODGOVORITE
Name

Ktv

04.02.2020 17:46

Meni se sds zgadio,samo pdp

Name

Xl

04.02.2020 19:02

Nije Tubin nikoga tukao. Bili su sami. Ko je svedok?

Name

TEŠKO NAMA

04.02.2020 21:13

Ovaj Predojević je toliko zaslužan i popularan u Prijedoru da se nikad nebi pojavio u javnosti da ga čovjek nije nalupo. Gdje je bio Macura prvoborac sa prve linije da ga odbrani.

ODGOVORITE
Name

DRAGUTIN RODIĆ

05.02.2020 08:28

Nije korektno od Tubina da veže Marka Pavića za DNS, on je podnio ostavku. Tubine, naš novi predsjednik je uvaženi gospodin Nenad Nešić, znam ja da vi imate kompleks od gospodina Pavića, ali on će do kraja života biti gospodin, za razliku od vas koji to nikada niste bili, a vaše ponašanje govori i da nikada nećete ni biti!

ODGOVORITE
Name

Gdje su dani ti..

05.02.2020 13:29

NI rodići nisu što su nekda bili..!! Počev od Slavka, heroja narodnoga, slava mu i čast, pa na dalje. Ali, uzmuti se sve poslije, Prijedor, Kozara i Potkozarje nisu što bili prije. Padoše..

Name

BL

05.02.2020 09:01

SRAMOTA TAKVA DRSKOST MORA DA JE IZ SNSD TO JE NJIHOV STIL TOG COVJEKA KAZNITI ZA NASILNISTVO KO JE ON DA NEKOG UDARA UZAS NEOPROSTIVO SILEDJIJA

ODGOVORITE