Српска певачица избачена са Новаковог финала!

Српска певачица и бивша учесница ријалитија "Фарма" избачена је са финала Аустралијан опена које су играли Новак Ђоковић и Доминик Тим, а у којем је српски тенисер однео победу са - 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4.

Забава 03.02.2020 | 16:04
Српска певачица избачена са Новаковог финала!

Реч је о Душици Грабовић (39) коју су заштитари удаљили са трибина Род Лејвер арене због понашања које се сматра недопустивим.

- Била сам веома пристојан навијач и толико година пратим Новака Ђоковића и желела сам да будем на финалу. Када је победио Федерера, купила сам карте, и платила сам басносновно карте да бих га гледала. Али ми се десио инцидент. Упала сам у екипу која је навијала за Доминика, и неко ме је пријавио. Дошли су људи који су ме извели - рекла је Душица, тврдећи да јој је изречена мера забране уласка у Арену на две недеље.

- Пришла ми је и рекла да будем "квајт", а ја не могу да будем "квајт" када припадник моје земље побеђује. Било је много више оних који су навијали за Доминика. Жена је звала полицију. Ја то нисам доживела да ме полиција изведе пред крај меча и да ми кажу да то није у реду што сам гласна - испричала је Грабовићева за Ексклузивно.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Идемоооо до победе осми пут???? Срецнооо краљу и поносу нас??????❤️ @дјокерноле #аустралианопен2020 #дјоковиц #аустралиа #мелбоурне

А пост схаред бy Дусица Грабовиц (@дусицаграбовиц) он

Извор: Телеграф.рс Фото. инстаграм принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вук

03.02.2020 15:48

Наравно да су те избачили када си певаљка која не зна да се понаша.

ОДГОВОРИТЕ